夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有無人好似我咁有呢個想法?歲月吹人老,可能我近排積極減肥身形追番未生仔前,就好想現在咁好身形想影番輯靚相留念,因不知自己身形可維持幾耐?今次點解咁大決心用咗半年時間減肥,因舊年尾中學週年紀念,會見番多年不見舊同學,不想肥師奶見人,我53了!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

reego 發表於 19-1-26 15:38
有無人好似我咁有呢個想法?歲月吹人老,可能我近排積極減肥身形追番未生仔前,就好想現在咁好身形想影番輯 ...

congratulations
慶祝銀婚
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

畀面勳章

有無人好似我咁有呢個想法?歲月吹人老,可能我近排積極減肥身形追番未生仔前,就好想現在咁好身形想影番輯 ...

我和老公在一起25週年去了京都借和服自己set機影相玩了一天,跟著自己用美圖秀秀整理d背景,效果好好,想做就去做吧,最緊要你的另一半肯跟你一起瘋狂

BeadBead    發表於 19-1-27 12:26

男爵府

題外話,請問你點減?

琥珀宮

qqbby 發表於 19-1-27 11:35

我和老公在一起25週年去了京都借和服自己set機影相玩了一天, ...

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

cablecabletv 發表於 19-1-27 12:44
題外話,請問你點減?
用了半年時間減了40磅,我無做運動只是忍口,我份工一至五要出外工作,戒澱粉食物,如麵包丶粉麵丶飯丶甜食丶奶制品,生果食少量因高果糖,主要食菜丶肉類丶海鮮,開頭只見磅數輕了,但不知瘦咗邊度?我肥到161磅,肚腩好大,戒口後第3個月開始見成效,身形明顯修身,我呢半年早餐大x樂丶大x活丶美x,食雞扒丶洽雙蛋丶走多士飲熱檸茶走糖,如果中午多數幫襯大x樂食菜胆雞走飯,要中湯或熱檸茶,如我無食中午我就會食下午茶,大x樂雞脾熱檸茶,大x活食雞脾碗仔翅餐,又或者到OK便利店食燒雞沙律菜,呢d只是我個人只供各位參考,未必正確!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

男爵府

reego 發表於 19-1-27 17:40
用了半年時間減了40磅,我無做運動只是忍口,我份工一至五要出外工作,戒澱粉食物,如麵包丶粉麵丶飯丶甜食 ...

你真係好有決心

男爵府

我都是同老公影和服婚紗照,慶祝結婚10周年

大宅

會呀,我地10周年都影左,就快20年再影,同c6講好左每10年影一次,就算普通影樓個D都好

大宅

reego 發表於 19-1-27 17:40
用了半年時間減了40磅,我無做運動只是忍口,我份工一至五要出外工作,戒澱粉食物,如麵包丶粉麵丶飯丶甜食 ...

好勁40磅真係唔易減的~

伯爵府

好媽媽勳章

支技,我遲兩個月帶埋兩個仔一齊去台灣影添
全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

首頁

尾頁

跳至