嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

想買對學習筷子俾3歲小朋友學用筷子, 唔知係咪有用? 易學? 咩牌子好?

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我有買 combi 比我仔, 但係佢唔識用, 反而比普通筷子果 d 佢, 佢立即識用

我仔學用時, 都係3歲開始.... so 你可以先試下比普通既佢

瑪瑙宮

好媽媽勳章

combi 個隻唔好用, 反而 thomas ,
minnie 個 d 有圈既易用好多 !

我係 sham shiu po 買 , $ 4x ....
thomas 既護協好似 $ 3x 有分左
右手 tim 呀 !

原帖由 kongzilla 於 09-4-23 23:41 發表
想買對學習筷子俾3歲小朋友學用筷子, 唔知係咪有用? 易學? 咩牌子好?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我囝囝都係用Thomas筷子,
好易handle,2.5歲已一學就識.

別墅

多謝各位媽咪意見!!!
仲有相睇, 真係多謝哂。
好在同大家傾下, 否則, 我會去買combi....

大宅

thx for sharing, , I won't consider 'combi' now.

首頁

尾頁

跳至