自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

belle2004 發表於 19-2-7 12:13
美人魚越睇越好睇,係對唱嗰度就有d 無厘頭 ,仲比我認識左大陸演員鄧超,原來係大陸係咁出名,做得好好 :g ...

美人魚我覺得好好笑喎,嗰時搭飛機睇,真係忍唔到笑左出唻,成個傻婆咁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

青青河邊草 發表於 19-2-8 01:19
果位曾留言話討論區負評如潮嘅網友. 家下潛晒水

我有講過睇長江七號後超級失望,正如入埸睇占士邦當然遇左係特務及大量動作塲面,但結果是文藝片~

早两日同老婆上 YouTube 睇返周爺的精華片段,一樣笑到肚痛,有人還不明白有些人是要找迫之前一直熟悉的周星馳~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

純粹個人觀感....
我覺得以前周星馳的戲多是無厘頭, 無乜訊息帶到比大家, 但真是好好笑, 可讓人放鬆開開心心咁笑.
後期的戲雖然無咁好笑, 也不能讓人儘情放鬆, 但卻有些有意思的訊息帶出比大家, 讓人反思.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

好好睇,好勵志。非常適合年青人看。女主角男友的兩隻眼道理很搞笑,女主角最後那句對白很勵志。

侯爵府

究竟我是誰 發表於 19-2-8 09:23
嗰位DJ一定係打手

仲要出自香港電台
呢啲DJ應該遲早被人拉出去打300大板

男爵府

回覆樓主:

剛剛睇完,有好笑位,有感動位,除了演員係大陸人外,各方面都 ok

伯爵府

muimui2 發表於 19-2-8 09:26
美人魚我覺得好好笑喎,嗰時搭飛機睇,真係忍唔到笑左出唻,成個傻婆咁
...

首頁

尾頁

跳至