跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大埔邊間兒科醫生好?????

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

昌運中心1樓胡兆雲醫生

原帖由 renee762 於 09-4-25 18:33 發表

複式洋房

我個女四歲前看過, 太和村的"趙鍚河醫生", 都細心.
後來搬了出沙田了.

希望幫到你.

Cheers,

cwy

男爵府

畀面勳章

我個女同個仔都睇開寶湖商場個李山河, 我覺得好好, 好細心呀~

p.s. renee762, 唔知我會唔會係識你嘅呢?

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

李山河都好出名, 我每次行過佢都好多人睇, 但有sis話佢每次都開抗生素, 仲話d姑娘好無禮貌, 除左派藥嗰位.

不過睇咩e生都好睇大家夾唔夾, 有人話佢好, 亦有人話佢唔得, 所以都要試過先知.

原帖由 karenball 於 09-4-25 23:03 發表
我個女同個仔都睇開寶湖商場個李山河, 我覺得好好, 好細心呀~

p.s. renee762, 唔知我會唔會係識你嘅呢?

複式洋房

HOW MUCH FOR 李山河,胡兆雲醫生????

男爵府

畀面勳章

如果我無記錯李山河好似$180左右~

大宅

胡兆雲幾好, 不過d姑娘態度好串

侯爵府

原帖由 renee762 於 09-4-26 16:24 發表
HOW MUCH FOR 李山河,胡兆雲醫生????

胡兆雲好似$200左右

侯爵府

原帖由 happypoohbb 於 09-4-26 23:48 發表
胡兆雲幾好, 不過d姑娘態度好串

可能因為佢真係勁多人睇啦, 所以姑娘態度都有少少高傲,但都算有問有答既.
上次我星期六一早(約9點)打去預約, 佢話我知排幾多號, 都好後架, 仲叫我唔使咁早去到, 叫我12點左右再打去問睇到幾多號. 之後我打去, 佢叫我1點前要到, 咁去到都仲有成廿個號碼, 咁佢知我睇嗰個係初生bb, 都叫我地留低一個係診所等, 抱bb出去行陣先, 費事多菌, 咁到我地前一個佢會叫我地抱返bb入嚟, 整體我覺得ok.
而且佢真係好多小朋友睇同打防疫針, 我見好多人都會遇到d親戚朋友咁既, 咁睇完我亞嫂都話e生幾好.

大宅

昌運蔡玉係5係咪兒科ga?

侯爵府

原帖由 cherryccm 於 09-4-27 17:25 發表
昌運蔡玉係5係咪兒科ga?

好似唔係專兒科

大宅

其實大埔好多醫生都好同多人睇, 人地d姑娘都好好同安排周到又有禮貌, 不過有時都係睇個醫生又唔係睇姑娘, 所以都無理會, 但有次我親眼見到佢地d姑娘比其他人打尖我就摟d囉

原帖由 sampcy 於 09-4-27 16:01 發表

可能因為佢真係勁多人睇啦, 所以姑娘態度都有少少高傲,但都算有問有答既.
上次我星期六一早(約9點)打去預約, 佢話我知排幾多號, 都好後架, 仲叫我唔使咁早去到, 叫我12點左右再打去問睇到幾多號. 之後我打去, 佢 ...

複式洋房

張志強醫生好, 細心, 姑娘態度好, d藥唔"散"

原帖由 renee762 於 09-4-25 18:33 發表

侯爵府

噢...比人打尖又真係唔啱既...

原帖由 happypoohbb 於 09-4-27 21:00 發表
其實大埔好多醫生都好同多人睇, 人地d姑娘都好好同安排周到又有禮貌, 不過有時都係睇個醫生又唔係睇姑娘, 所以都無理會, 但有次我親眼見到佢地d姑娘比其他人打尖我就摟d囉

...

大宅

蔡玉我帶bb去睇過呀..不過係開抗生素,但距都講明我知要狠心d,因為bb咳得勁..之前睇佐食一個禮拜藥都未好(胡兆雲)..宜家bb好返無事啦..
咁岩c6又病,就順便睇埋,d藥好勁,c6受唔到,食佐兩日嘔佐..
不過我覺得距都幾ok,人又好,又有禮貌,仲解釋得好詳細..(未見過咁好既醫生)

男爵府

我個仔睇開張志強醫生.

侯爵府

蔡玉真係好nice, 好好人, 仲好生鬼添

原帖由 kitty猫 於 09-5-1 21:16 發表
蔡玉我帶bb去睇過呀..不過係開抗生素,但距都講明我知要狠心d,因為bb咳得勁..之前睇佐食一個禮拜藥都未好(胡兆雲)..宜家bb好返無事啦..
咁岩c6又病,就順便睇埋,d藥好勁,c6受唔到,食佐兩日嘔佐..
不過我覺得距都幾ok, ...

複式洋房

原帖由 sampcy 於 09-5-3 23:49 發表
蔡玉真係好nice, 好好人, 仲好生鬼添

我都係咁話.....:;pppp:

別墅

My baby see DR. Pang Kam Keung and Dr. Woo, the medicine from Dr. Woo is not heavy, but if the baby is very sick, then the medicine cannot work. Then I will bring her to see Dr. Pang, but he will give the antibiotics.

首頁

尾頁

跳至