親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

O, 我們還做了2日aromatic massage 同 kids spa, 可任沈 spa 水池,一般洒店價錢同 standard 但唔差
兩個囡超中意,小朋友做 kids massage 全按好D,有個做nail 的唔抵,但好似request 綱上特別 menu 抵D,去到約 (emoji)(emoji)
我哋幾天都冇乜出去洒店

大宅

elanelan 發表於 19-4-30 23:49
O, 我們還做了2日aromatic massage 同 kids spa, 可任沈 spa 水池,一般洒店價錢同 standard 但唔差
兩個囡 ...
想問吓係官網 kids spa 得1個 “
Mini twinkle pedicure and Foot Massage” 請問係唔係呢個?

大宅

ckykerry 發表於 19-5-4 23:36
想問吓係官網 kids spa 得1個 “
Mini twinkle pedicure and Foot Massage” 請問係唔係呢個?
...

係,做咗哩個,唔抵,去到再有其他得擇,問佢就得嘅啦,staff 好nice, 係房打去 book 同改時間都可以

大宅

建議大人小孩玩水上樂園同lazy river 穿著濕水鞋好好多,因D石同梯級好sharp 好易got cut

大宅

elanelan 發表於 19-5-5 09:36
係,做咗哩個,唔抵,去到再有其他得擇,問佢就得嘅啦,staff 好nice, 係房打去 book 同改時間都可以
...
我send email 去問佢比咗幾個選擇: 1. 頭及肩部按摩 2. 放鬆四肢按摩 3. 手部美甲及頭皮按摩
請問你囡囡做咗邊種?

大宅

回覆樓主:

請問這間酒店6歲9歲係咪要加床,因為Agoda寫3歲要加床,5歲成人,Thanks

大宅

ckykerry 發表於 19-5-6 19:24
我send email 去問佢比咗幾個選擇: 1. 頭及肩部按摩 2. 放鬆四肢按摩 3. 手部美甲及頭皮按摩
請問你囡囡做 ...

我唔係好肯定,印象中是全身,最似佢地做嗰個是2

大宅

回覆 elanelan 的帖子

謝謝🙏

伯爵府

cattz288 發表於 19-3-1 07:34
free shuttle?
要俾錢的

首頁

尾頁

跳至