自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

啱啱上網睇完復仇3,有啲野想問,點解隊長既盾牌無咗既同埋啲英雄點解會化灰既

Marvel fans可推介marvel最好睇既電影呀唔該哂

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

盾牌係美國隊長3內戰哥陣, Iron Man話美國隊長唔配用佢爸爸造既盾牌(美國隊長用由佢爸爸造既盾牌,保護殺佢爸爸同媽媽既仇人)所以還返左俾東尼
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

大宅

p90 發表於 19-3-23 02:02
盾牌係美國隊長3內戰哥陣, Iron Man話美國隊長唔配用佢爸爸造既盾牌(美國隊長用由佢爸爸造既盾牌,保護殺 ...

原來係咁,但係個盾牌係隊長既標誌同武器喎,無咗真係認唔到佢係隊長

公爵府

2024年龍年勳章

域琪425 發表於 19-3-23 02:06
原來係咁,但係個盾牌係隊長既標誌同武器喎,無咗真係認唔到佢係隊長

一直都係Chris Evans做, 因為你無睇開Marvel先認唔到

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

人類變成灰係因為Thanos集齊咗6粒無限寶石,可以輕易消滅一部分人類(隨機)

珍珠宮

我最鍾意睇Iron Man,蜘蛛俠第二,雷神第三,博士都ok,隊長我麻麻,蟻人、星際、浩克、黑豹無乜興趣,只係youtube睇「X分鐘看完XXX」了解下個故仔咋,官方好似打算拍黑寡婦,有啲期待

wcpcelia    發表於 19-3-23 11:04

大宅

域琪425 發表於 19-3-23 01:24
啱啱上網睇完復仇3,有啲野想問,點解隊長既盾牌無咗既同埋啲英雄點解會化灰既

Marvel fans可推 ...

你一定唔係粉絲了

首頁

尾頁

跳至