興趣嗜好

跳至

首頁
45678...70

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

大宅

大家喺fb入面有無加入佢嘅專頁呀?http://www.facebook.com/home.php ... 5754&ref=search

男爵府

我買左蘋果封面, 後來才見到電影封面, 我其實想要電影封面多D..

原帖由 nicki 於 09-7-20 23:20 發表

一個係咪電影版twilight 封面? 一個係 有人個蘋果o個個?
我係買左 電影版, 應該一樣..

大宅

原帖由 nicki 於 09-7-20 23:16 發表
見悶悶地, 不如投票選出o係 twilight 套戲度, 你地覺得邊個角色 casting得最差?
我覺得係 Rosalie, 本書講佢靚到dum 一聲, 連bella都妒忌佢...但套戲...唔知係咪驚會搶 kristen steward 的風頭, 所以揀左個有粒銷魂 ...

係囉!Bella仲靚過 Rosalie!我覺得佢肥咗啲...

禁止訪問

大宅

你嗰個都好正噃...

男爵府

+3金熱血

new moon trailer at the comic con

warning....lot of screaming girls

http://thetwilightfansite.net/

i think new moon the movie might be better than the book because edward is not only just a voice. bella is actually essing him. way cool.

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我今日都忍唔住買左啦!見到有埋第4集.不過冇拎出黎賣.因為係幫客訂.商務話呢幾日有架啦喎!

大宅

嘩..不得了不得了.....睇左第1本.....我發現自己花痴得好緊要 ....movie 都睇左2次....有冇人拉拉我返現實呢???
一口氣買晒4本...我諗唔洗1個月就睇完...can anybody tell me that is it ahppy ending or not?????

男爵府

請問大家係咪講緊呢套書呀?
http://product.dangdang.com/product.aspx?product_id=20532093

我係書展見到. 請問應該大約幾錢呢?

大宅

原帖由 trintrin 於 09-8-6 09:09 發表
請問大家係咪講緊呢套書呀?
http://product.dangdang.com/product.aspx?product_id=20532093

我係書展見到. 請問應該大約幾錢呢?

買齊4本差唔多要5舊呀.....但點解我係商務同大眾都冇見到套裝??

男爵府

原帖由 moontang 於 09-8-6 10:08 發表

買齊4本差唔多要5舊呀.....但點解我係商務同大眾都冇見到套裝??

我係書展PML見到, 好像$3XX.

咁即係當當呢套好平囉.

大宅

原帖由 trintrin 於 09-8-6 10:11 發表

我係書展PML見到, 好像$3XX.

咁即係當當呢套好平囉.

我係商務買book2& 4 total$257....3xx 一套真係好低買.......買啦買啦..真係好正傢...我lee幾日係不停咁強烈推介比d fd^^

禁止訪問

侯爵府

哈哈哈!!!繼續沉迷啦!無人拉到你返現實嫁喇!

我最初睇個陣,我老公同我反面咁制!我兩個囡以為我傻左...四本英文版用左唔夠兩個星期睇晒!之後瘋狂地愛上左Edward ,番睇左套書兩次...而家過左三個月先返番現實世界!

真係好好睇!!係happy ending黎嫁!睇完之後會好失落...因為好似無書可睇咁!

Lulu

原帖由 moontang 於 09-8-5 14:50 發表
嘩..不得了不得了.....睇左第1本.....我發現自己花痴得好緊要 ....movie 都睇左2次....有冇人拉拉我返現實呢???
一口氣買晒4本...我諗唔洗1個月就睇完...can anybody tell me th ...

子爵府

原帖由 moontang 於 09-8-5 14:50 發表
....有冇人拉拉我返現實呢???
..

返到就返, 返唔到都冇辦法.....

我都要係睇完全套後,個幾兩個月, 先返到現實 — 仲要係因為公、私兩忙, 冇機會俾自己再諗佢先得。
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

首頁
45678...70

尾頁

跳至