興趣嗜好

跳至

首頁
56789...70

尾頁

大宅

對我黎講Lee 種痴左線嘅感覺係好唔正常傢 因為從小開始睇愛情小說...已經睇到唔再有幻想嘅地步.....我以為我已經有免疫抗體......點知

子爵府

原帖由 moontang 於 09-8-7 10:29 發表
對我黎講Lee 種痴左線嘅感覺係好唔正常傢 因為從小開始睇愛情小說...已經睇到唔再有幻想嘅地步.....我以為我已經有免疫抗體......點知 ...

彼此彼此~
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

男爵府

噢!乜原來咁多人都鐘意twilight架?!

我仲以為無人識tim?!

我之前都只係去台灣一d主要討論

twilight既frorum傾偈架咋!

原來呢到都有一大班朋友仔咁岩咀形.

我依家仲諗緊好無再買埋中文version

既書.

好記得我果時都係上網search一d唔

知關於咩既野時,見到有twilight既clip.

當時仲心諗,呢套應該幾好睇.

當日返到屋企,老公就帶左一隻碟播

黎睇,點知我見到個開頭咁熟既,

原來就係我想睇果套野---twilight!!

果刻勁愛我老公,好有一種心想事成

既感覺.於是就.........同你地一樣.

不能自拔!

過幾日就買左box set返屋企.

仲係書局考慮中文定英文好,

我相信英文原汁原味應該係最perfect.

so far,我都覺到好多字.

但,目前因為教仔都要停一停,

唔睇佢住.

佢地黎緊會係11月上畫,

諗起都覺得開心!

因為我覺得edward真係我既甜心.
做一個c9唔係易事.

子爵府

今日正想去買哂4本書,但再去圖書館~SEACH下, 我發現原來有3本,但要BOOKING,我都BOOK左,但唔知幾時有,但都好FULL,只有南Y島 有咋!真是多FANS,有無人好心借本看下~止咳,I miss Edward,Bella,我都好顛,重複看了movie~3次了,我想書會更轉神!

大宅

原帖由 fannymk 於 09-8-9 00:02 發表
今日正想去買哂4本書,但再去圖書館~SEACH下, 我發現原來有3本,但要BOOKING,我都BOOK左,但唔知幾時有,但都好FULL,只有南Y島 有咋!真是多FANS,有無人好心借本看下~止咳,I miss Edward,Bella,我 ...

你住邊頭...我願意借出book 1&2 因為我睇緊3book4未睇....pm我啦^^

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我睇緊第2本中文版.真係好多錯字.有時都唔知佢up乜.

子爵府

原帖由 moontang 於 09-8-9 02:46 PM 發表

你住邊頭...我願意借出book 1&2 因為我睇緊3book4未睇....pm我啦^^

THX PLS CHECK PM

男爵府

我終於租左隻碟番屋企. 我想請問係咪得一套, 即BOOK 1 個故事拍成電影? 我仲想看其他, 哈哈..... 係咪看完4本書就知他倆的結局? 有連貫性的?

大宅

原帖由 trintrin 於 09-8-10 09:24 發表
我終於租左隻碟番屋企. 我想請問係咪得一套, 即BOOK 1 個故事拍成電影? 我仲想看其他, 哈哈..... 係咪看完4本書就知他倆的結局? 有連貫性的?

係呀movie 暫時得一套....11月會上new moon(新月)....eclipse(蝕)前2日正式開拍我諗要2010先有得睇lu

男爵府

好媽媽勳章

好期待New Moon 快 d 上畫

大宅

原帖由 mormorchan 於 09-8-10 16:20 發表
好期待New Moon 快 d 上畫

Me 2
之唔過呢~~~我想講呢~~~(Rob迷唔好@xz&%^我喎)我覺得Rob真人唔係咁靚仔囉...唔知點解硬係覺得佢個樣好似未訓醒似的.....由其個頭..好似冇梳頭咁 之旦係當Edward Cullen 上身 Rob 確係超型

別墅

好怏就11月,睇住書嚟等啦!個個Fans都係咁!TMZ話出年8月就會出埋Part 3蝕,佢哋仲話會拍埋Part 4,咁佢嘅進度快過哈利波特嘅!

別墅

好怏就11月,睇住書嚟等啦!個個Fans都係咁!TMZ話出年8月就會出埋Part 3蝕,佢哋仲話會拍埋Part 4,咁佢嘅進度快過哈利波特嘅!

大宅

原帖由 Lulu0820 於 09-8-7 08:27 發表
哈哈哈!!!繼續沉迷啦!無人拉到你返現實嫁喇!

我最初睇個陣,我老公同我反面咁制!我兩個囡以為我傻左...四本英文版用左唔夠兩個星期睇晒!之後瘋狂地愛上左Edward ,番睇左套書兩次...而家過左三個 ...

我都係呀, 不過就上網睇埋由EDWARD角度寫既MID-NIGHT(由頭再開始寫過, 但只出到12章), 仲正過第一集Twilight呢!
希望相信 "快樂不是因為擁有的多,而是因為計較的少。"

男爵府

今朝MTR報紙話兩個主角都得獎喔.

別墅

原帖由 康仔媽咪 於 09-8-11 04:06 發表

我都係呀, 不過就上網睇埋由EDWARD角度寫既MID-NIGHT(由頭再開始寫過, 但只出到12章), 仲正過第一集Twilight呢!

請問點樣先可以搵到MIDNIGHT呀?

大宅

原帖由 ubah 於 09-8-11 17:30 發表

請問點樣先可以搵到MIDNIGHT呀?

http://stepheniemeyer.com/midnightsun.html

我好努力查字典ing

禁止訪問

禁止訪問

大宅

Taylor好大隻呀

首頁
56789...70

尾頁

跳至