美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

sabinbin 發表於 19-7-6 11:21
其實岀面好多水貨鋪都有LP貨size 買,重平20%到又有set, 但總係驚係架

水貨舖我吾太敢買 LP.... 我有時見 Hysan都有 set 買。LP 雖然唔平, 但係真係好鬼襟用, 其實都算抵(emoji)(emoji)

男爵府

Meowbb_bb 發表於 19-7-6 17:09
Pacific Place flagship store is generous too

Yeah I think the BAs at PP are nice (emoji)(emoji)

水晶宮

catcat2288 發表於 19-7-8 19:22
水貨舖我吾太敢買 LP.... 我有時見 Hysan都有 set 買。LP 雖然唔平, 但係真係好鬼襟用, 其實都算抵(emoji) ...

Selfridges 如果有join 全年運費,可以買LP 比較抵。

男爵府

大B_mama_小B 發表於 19-7-6 20:24
Caviar Luxe Sleeping mask 第二朝用完皮膚好柔軟光潤感可以,我認為一般滿意。
而藍魚子條line真係唔錯㗎 ...

我都鍾意sleeping mask !! 我而家用佢隻 absolute filler 瞓醒塊面都覺得有光澤 (我自已以為啫(emoji)(emoji))

男爵府

llmom 發表於 19-7-8 19:30

Selfridges 如果有join 全年運費,可以買LP 比較抵。

係咩? 我冇喺 Selfridges 買過嘢, 等我上去睇吓先(emoji) 多謝你提醒(emoji)(emoji)

子爵府

BK Milk勳章

catcat2288 發表於 19-7-8 19:33
我都鍾意sleeping mask !! 我而家用佢隻 absolute filler 瞓醒塊面都覺得有光澤 (我自已以為啫(emoji)(em ...
我都覺呀, 訓醒好光亮的, 但始於都出油
我都囤左多左一罌

首頁

尾頁

跳至