自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2Dragon 發表於 19-3-24 23:21
請問可以在那裏買到?

上網check下,我見好多醫療用品店都有
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

琥珀宮

畀面勳章

bufferzone 發表於 19-3-24 23:19
謝謝!

根據你的图片,那是亞麻油還是活膚油?

成份是亞麻
作用可活膚

男爵府

LuckyGirl 發表於 19-3-24 18:21
傷口好返之後,留低一達粉紅色印,搽過dermatix,但冇咩用!請問有什麼方法可以快點退?

我用 「保特加」,去疤膏,
萬寧有,橙色包裝.

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

I9528 發表於 19-3-25 06:22
成份是亞麻
作用可活膚

明白!唔該曬!

子爵府

回覆 bufferzone 的帖子

呢款~ 萬0或藥房都會有賣
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1022589254511209&id=265841623519313

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cbeyond 發表於 19-3-24 22:33
題外話, 搞搞個鼻, 好多黑頭, 顯眼過疤痕
好想同佢吱出黎!!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至