夫婦情感

跳至

首頁
12345...21

尾頁

翡翠宮

回覆樓主:

你既生活只係佢

呢樣野已經錯到能再錯

男爵府

anson2007 發表於 19-3-31 17:17
係。分開住一排睇下點先。其實自已條件吾差。直頭當佢死嘅,不聞不問,吾好理佢。佢分分鐘仆返尼揾你。男 ...

同意呢個男人仲要好攪唔攪攪件醜嘅~我係樓主真係覺得堅嬲唔趕佢走真係難洩心頭憤

大宅

Yusum 發表於 19-3-31 16:56

每段感情日子耐咗都會改變,無可能會好似以前咁樣

好多謝你呀!我一路睇你呢段文字一路喊到好激動,真的好中!之前令我信心動搖係一直我太信佢而佢居然都犯左一般男人都會犯的錯。所以其他jm 既經歷我只能相信,因為我唔想再受傷害了。

我一路無發顛架,只係忍不住喊住講我既感受,剛剛傾左一個鐘,氣氛ok 既

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

兩個人之間失去了信任,再下去,可能會更痛苦。

唔好比所謂咩19年嘅感情而牽著自己,佢若知你不能沒有他,小心他越來越放肆....

不如你自己都好好冷靜唸下將來條路要點...
加油吧

大宅

anna59 發表於 19-3-31 16:58
回覆 laufunhong 的帖子

其實你心中已經有答案,可以返娘家住嗎?

實比你駡,我唔想讓出間屋

大宅

mini1204 發表於 19-3-31 17:24
你既生活只係佢

呢樣野已經錯到能再錯

我都知,但我d朋友大部分有自己家庭,最多一至兩個月見一次,一星期有7日,我自己都唔知點過

大宅

mingmama 發表於 19-3-31 17:26
同意呢個男人仲要好攪唔攪攪件醜嘅~我係樓主真係覺得堅嬲唔趕佢走真係難洩心頭憤
...

比你笑一笑諼和左個氣氛

頭先老公返左黎傾左一輪,我忍不住問了佢,點解揀個咁樣衰的,佢只係話自己都唔知咩事食左屎咁同左佢一齊 ( 食左屎係形容件事)

anna59    發表於 19-3-31 18:34

珍珠宮

回覆 laufunhong 的帖子

咁唯有當佢系同屋住,同佢分房訓,佢同第二個女人做過,好噁心

大宅

Angelice-BeBe 發表於 19-3-31 18:26
兩個人之間失去了信任,再下去,可能會更痛苦。

唔好比所謂咩19年嘅感情而牽著自己,佢若知你不能沒有他, ...

多謝你鼓勵呀!

侯爵府

畀面勳章

laufunhong 發表於 19-3-31 18:31
比你笑一笑諼和左個氣氛

頭先老公返左黎傾左一輪,我忍不住問了佢,點解揀個咁樣衰的,佢只係話自己都唔 ...

其實佢咁講好差,又要出軌但又要話對方係屎,牛唔飲水囉,相信佢係小三面前咪又踩個老婆。唔好咁易原諒佢,只會令佢玩得更小心,大家冷靜下諗清楚再決定。

男爵府

比你笑一笑諼和左個氣氛

頭先老公返左黎傾左一輪,我忍不住問了佢,點解揀個咁樣衰的,佢只係話自己都唔 ...

有傾過都係求解決的第一步~其實你自己最清楚自己想點做你們之間應該係仲有愛的~佢可能真係一時鬼迷心竅行錯咗~機會可以畀~但要強調可一不可再~你一定要強勢啲講出自己的想法~記住錯嘅係佢~所以你係有權做霸氣嗰個另外你是全職主婦嗎?我見你話生活中只有佢~其實呢樣嘢真係要改

翡翠宮

比你笑一笑諼和左個氣氛

呢個男人真係好仆街,食飽左仲要咁講個女人

過好多太太受,覺得個男人知錯, 我一定頂吾到 ,無口德既男人等同垃圾,影衰我

翡翠宮

laufunhong 發表於 19-3-31 18:28
我都知,但我d朋友大部分有自己家庭,最多一至兩個月見一次,一星期有7日,我自己都唔知點過
...

一個吾識自處既人,令身邊既人令自己都好疲累

珍珠宮

減齡達人勳章

其實有時真係唔關美醜事,反而timing, 啱咀型,共同興趣,即所謂Soul mate .
一齊19年,好難話分就分,養寵物都有感情,可否這個人陪足19年!
如果佢話揀你,肯斷個女人,不如比次機會大家,但真係要講淸楚,機會只有一次,再犯即佢都放棄呢段婚姻,就分開放生大家。
但如果你過唔到自己,有人真係心眼小到容不下一條刺,就不如早早放手

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

o_____o 發表於 19-3-31 18:38
其實佢咁講好差,又要出軌但又要話對方係屎,牛唔飲水囉,相信佢係小三面前咪又踩個老婆。唔好咁易原諒佢 ...

正解。樓主都識話佢哋熱戀程度比佢哋以往更甚,都可以形容對方係屎,咁佢喺對方面前唔知會點形容老婆。雖然個男人點講唔重要,但可看到呢個男人本質有問題,冇承擔同會不惜一切。之後佢講咩,樓主有信心仍然相信嗎?

樓主自身條件不差,一定可以自強吧,更何況係獅子座呢?為愛你的人和自己而活,一定要活得比佢好。雖然好行貨咁,但卻是事實。加油啊樓主!

大宅

o_____o 發表於 19-3-31 18:38
其實佢咁講好差,又要出軌但又要話對方係屎,牛唔飲水囉,相信佢係小三面前咪又踩個老婆。唔好咁易原諒佢 ...

唔係。佢意思係自己唔知點解食左屎咁中個頭埋去

* 唔好咁易原諒佢,只會令佢玩得更小心,大家冷靜下諗清楚再決定。* 好的,我需要時間

大宅

mingmama 發表於 19-3-31 18:39
有傾過都係求解決的第一步~其實你自己最清楚自己想點做你們之間應該係仲有愛的~佢可能真係一 ...

我有工作呀,不過我份工太得閒,早放,星期六唔駛返所以成日一個人

大宅

mini1204 發表於 19-3-31 18:45
呢個男人真係好仆街,食飽左仲要咁講個女人

過好多太太受,覺得個男人知錯, 我一定頂吾到 ,無口德既男 ...

有d誤解既

大宅

mini1204 發表於 19-3-31 18:46
一個吾識自處既人,令身邊既人令自己都好疲累

都係呀,連我自己都嫌自己呀!

首頁
12345...21

尾頁

跳至