自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

天下間竟然有如此禽獸不如的父母!泰國一名28歲女子為了每次200至300泰銖(約48至73港元)的報酬,強迫5歲年幼女兒每周賣淫2次。當警方將嫖客當場緝拿歸案時,赫然發現該名52歲已婚嫖客,竟然就是女童的親生父親。目前,涉案男女已分別被控強姦青少年及脅迫他人賣淫牟利等罪名。

Winai落網後被警員押返現場進行指認。(網上圖片)

泰國傳媒報道,涉案男子Winai周日(21日)在一輛農夫車上性侵女童,當地民眾發現後立即報警。警方趕到現場後拘捕Winai,當時四周散落各種情趣用品。而女童母親Supalak亦於同日落網。

水晶宮

天下間竟然有如此禽獸不如的父母!泰國一名28歲女子為了每次200至300泰銖(約48至73港元)的報酬,強迫5歲年幼女兒每周賣淫2次。當警方將嫖客當場緝拿歸案時,赫然發現該名52歲已婚嫖客,竟然就是女童的親生父親。目前,涉案男女已分別被控強姦青少年及脅迫他人賣淫牟利等罪名。

Winai經警方盤問後承認犯案,稱與Supalak為情侶關係,又指曾向對方付款及送贈物品。而Supalak則供稱,她知道Winai已婚並育有一女,而自己則於5年前與Winai發生性關係後誕下一名女兒,亦即受害女童。雖然她曾告知對方女童是其親生女兒,但因女童出世紙上生父一欄為其他男子的名字,故Winai並不相信。

男爵府

禽獸不如

水晶宮

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2335611/%E3%80%90%E7%A6%BD%E7%8D%B8%E4%B8%8D%E5%A6%82%E3%80%915%E6%AD%B2%E5%A5%B3%E8%A2%AB%E6%AF%8D%E5%BC%B7%E8%BF%AB%E6%AF%8F%E5%91%A8%E8%B3%A3%E6%B7%AB2%E6%AC%A1%E3%80%8052%E6%AD%B2%E5%AB%96%E5%AE%A2%E7%AB%9F%E6%98%AF%E7%94%9F%E7%88%B6

真係痴X線,咁鍾意錢,又唔自己做,得個5歲咋

可唔可以迫佢絕育,費時再害下一代

侯爵府

回覆樓主:

好恐怖

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

有病

珍珠宮

回覆樓主:

所以應該係要有宮刑同鞭刑!

伯爵府

回覆樓主:

好變態

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

痴根

水晶宮

做個靚太 發表於 19-4-25 19:46
所以應該係要有宮刑同鞭刑!

宮刑好似只對男人,但我同意唔應該俾佢再生

子爵府

除左粗口之外,冇第二啲野好講!
快啲落十八層地獄啦!

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

禽獸不如, 佢自己賣咪得, 要個5歲女賣睇到呢d 新聞真係好好好嬲, 呢d 禽獸應該全部拎去槍斃

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

禽獸不如 吾死都無用!

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

侯爵府

垃圾老豆老母!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

泰國其實都係一個好可怕嘅地方,當年舉家去旅行 ,
夜晚曾經見過三個鬼佬40歲至60歲帶住一個大約10歲左右嘅女孩攞住個公仔笑住喺後巷路過。我同我屋企人不禁搖頭嘆息。

禁止訪問

回覆樓主:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

Onlok 發表於 19-4-25 20:23
泰國其實都係一個好可怕嘅地方,當年舉家去旅行 ,
夜晚曾經見過三個鬼佬40歲至60歲帶住一個大約10歲左右嘅 ...

首頁
12345...6

尾頁

跳至