親子旅遊

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

D1 包車 :
11點機場出發 > 番割田甕缸雞 ~ 烤雞好味 > 蠟筆城堡 ~ 門票250.可以買100紋的野.整風車 水筆 蠟筆 玩彩繪(好抵玩) >南方澳景觀台 ~ 睇風景 影相 > 梅花湖 ~ 餵魚 電動單車 > 自然捲北歐民宿 > 甲富哥海鮮餐廳 > 民宿玩煙花 ~ 司機準備的

D2 包車 :
大洲馬場 ~ 餵馬 騎馬(行一圈100) > 星寶體驗農場 ~ 落田拔三星蔥 洗蔥 整蔥油餅(費用150) > 清水地熱 ~ 煮溫泉蛋 玉米 交白筍 > OKME醫遊館 ~ 學習牙齒知識 扮牙醫師 小朋友好有興趣(費用350)大概1小時 > 兔子迷宮 ~ 睇風景 飲咖啡 > 晶英酒店家樂福 > 紅樓櫻桃鴨(一定要試)

D3 包車 :
許家手工麵線 ~ 體驗玩拉麵 食流水麵(好玩 費用1人500) > 菁桐車站 ~ 放天燈 體驗坐火車到十分車站 小郭司機駕車到十分車站接我哋 > 十分瀑布 > 陰陽海 > 黃金瀑布 > 九份老街 > 鼎泰豐 > 西門町意舍酒店

D4 :
台北動物園 ~ 地方大 要半天以上時間 > 貓空纜車 > 光南大批發 > 西門町行街 ~ 買老天祿 海邊走走 > 酒店

D5 包車 :
陽明山海芋田 ~ 體驗拔海芋 > 小油坑 ~ 火山噴氣口 > 擎天崗大草原 > 伊亞咖啡館 ~ 草泥馬 > 桃園機場

小郭司機是尼度JM推薦的 服務好細心 全程陪玩 幫手照顧小朋友 Benz 8人車 .車大又乾淨 主動準備car seat . 小郭自己帶相機幫我哋影相 影左好多靓相 . 超時都不計較 真是大好人. 感謝小郭真心的付出 比我哋一個開心的旅程

Kittymami1326    發表於 19-12-27 20:06

男爵府

回覆 Ruby1981 的帖子

Cheuk2012    發表於 20-1-5 00:05
Kittymami1326    發表於 19-12-27 20:06

侯爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章

Ruby1981 發表於 19-5-3 03:29

你最後台北嗰日都有包車?咁你幾點機返香港?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thx for sharing

珊瑚宮

wcpcelia 發表於 19-5-3 10:08
thx for sharing

請問-天珠殿-和我地果些中-蟻民既平房有什麼分別?

大宅

可以PM司機資料嗎?包車價錢幾多?Thx

別墅

Ruby1981 發表於 19-5-3 03:23
D1 包車 :
11點機場出發 > 番割田甕缸雞 ~ 烤雞好味 > 蠟筆城堡 ~ 門票250.可以買100紋的野.整風車 水筆 ...

想要包車资料(emoji)(emoji)

男爵府

回覆 雨嫣 的帖子

最後ㄧ日都有包車。晚上7點飛機,大概5點到機場

侯爵府

Ruby1981 發表於 19-5-4 14:50
回覆 雨嫣 的帖子

最後ㄧ日都有包車。晚上7點飛機,大概5點到機場

我都係7點幾機,都諗緊最後嗰日包唔包車好,見你最尾嗰日都去到幾多地方

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

感謝分享

大宅

Ruby1981 發表於 19-5-3 03:29

包車多少$?可否Pm 資料

大宅

雨嫣 發表於 19-5-3 09:03
你最後台北嗰日都有包車?咁你幾點機返香港?
可否PM 宜蘭民宿同埋司機資料?謝謝

侯爵府

ckykerry 發表於 19-5-4 23:49
可否PM 宜蘭民宿同埋司機資料?謝謝

已PM

複式洋房

回覆樓主:

可以pm包車資料嗎?謝謝

別墅

D1 包車 :
11點機場出發 > 番割田甕缸雞 ~ 烤雞好味 > 蠟筆城堡 ~ 門票250.可以買100紋的野.整風車 水筆 ...

請問包車多少錢?可否pm資料?

男爵府

D1 包車 :
樓主,請問是否5天都是用小郭包車? 可以pm我聯絡資料嗎?謝謝

別墅

D1 包車 :

請問宜蘭住邊間民宿,謝謝(emoji)(emoji)

男爵府

回覆 kikomak 的帖子

住自然捲北歐民宿。小運動家4人房(台幣5600)加一間2人房(台幣2800)。民宿環境好,早餐都好味,4人房有滑梯小朋友好開心

大宅

D1 包車 :

請問可以pm 民宿 以及包車資料嗎?謝謝(emoji)

複式洋房

D1 包車 :

今個暑假去宜蘭,行程很適合我,可以PM包車司機資料嗎?請問行程是包車司機幫你安排嗎?抑或自己計劃的?

首頁
12345...8

尾頁

跳至