自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

頭先想過馬路之際,聽到有途人驚叫兼聽到砰砰聲!我望到有駕貨車滑行,個司機係咁追住部車,然後開車門上車拉番個手制好彩當時行人係紅燈公仔,否則

子爵府

呢 d 仲要係渣車搵食既職業司機。咁基本既動作都做唔到,真係應該重罰。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stkyo 發表於 19-5-13 16:17
頭先想過馬路之際,聽到有途人驚叫兼聽到砰砰聲!我望到有駕貨車滑行,個司機係咁追住部車,然後開車門上車 ...

好恐怖

人無事就好
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

回覆樓主:

邊區

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mike89 發表於 19-5-13 16:55
邊區

聯和墟

珍珠宮

stkyo 發表於 19-5-13 16:59
聯和墟

幾點發生

好彩冇人受傷

瑪瑙宮

stkyo 發表於 19-5-13 16:17
頭先想過馬路之際,聽到有途人驚叫兼聽到砰砰聲!我望到有駕貨車滑行,個司機係咁追住部車,然後開車門上車 ...

边部係架貨車

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

mike89 發表於 19-5-13 17:00
怪不得咁熟口面,幾點發生

好彩冇人受傷

3點25分左右,好彩當時係紅燈公仔,無人過緊馬路,真心覺得好痴線,如果係綠燈,我相信好多人會走唔切

公爵府

回覆樓主:

冇幾耐前就係有單咁嘅意外,司機上唔切車煞停部車

男爵府

好彩

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

無拉手制好危險

大宅

回覆樓主:

嘩嚇死人

水晶宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

諗起上次停喺斜路果架褓姆車,司機落車閂門一剎那就
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

今次好彩啫,呢D真係要重罰等司機唔好大安主意

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

好彩冇做成大意外

水晶宮

隔離架私家車有無撞到?

象牙宮

DonnieBB 發表於 19-5-13 18:00
隔離架私家車有無撞到?

有,倒後鏡都被撞爆埋

珍珠宮

回覆樓主:

呢d 司機要重罰

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

好彩無人受傷

首頁

尾頁