網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

我購買後,單上仍有收運費,有冇JM 用過?

https://www.octopus.com.hk/tc/consumer/latest-promotions/jd.html

翡翠宮

回覆樓主:

會唔會八達通網站出錯,以我所知對上¥99自提點包郵優惠做到5月底,6月開始係滿¥199自取及送上門都包。

男爵府

好媽媽勳章

lyh80115 發表於 19-6-4 09:42
會唔會八達通網站出錯,以我所知對上¥99自提點包郵優惠做到5月底,6月開始係滿¥199自取及送上門都包。
...

有限重嗎?柴火大院剛做第2年半價,想入貨,但買超過199,自提都有收運費
你可以幫我試下嗎

翡翠宮

朱朱bb 發表於 19-6-4 09:50

有限重嗎?柴火大院剛做第2年半價,想入貨,但買超過199,自 ...

免10kg咋,所以唔好成張單買晒米,有無其他嘢要買呀?

有無Tap&go Mastercard?用佢付款有多30運費券可取用,兼有99減10優惠。
https://pro.m.jd.com/mall/active/2TKSTdDr87mTDmoj934nbCWkqpFm/index.html

翡翠宮

回覆樓主:

無Tap&go Master唔緊要,打算VISA付款的話,有VISA優惠券攞,雖然唔係所有商品可用,但我睇過你買嘅米可以用。
https://pro.m.jd.com/mall/active/2mhunn3VCP9ZnCoL9heZ7ZA6MHA5/index.html

男爵府

好媽媽勳章

lyh80115 發表於 19-6-4 10:17
無Tap&go Master唔緊要,打算VISA付款的話,有VISA優惠券攞,雖然唔係所有商品可用,但我睇過你買嘅米可以 ...

謝謝,除左米,都唔知買咩好了

翡翠宮

朱朱bb 發表於 19-6-4 10:31
謝謝,除左米,都唔知買咩好了

衣食住行乜都有啦,我幫同事們買咗千幾蚊耳機,自己就買咗對平價防水跑鞋等等。

男爵府

lyh80115 發表於 19-6-4 09:57
免10kg咋,所以唔好成張單買晒米,有無其他嘢要買呀?

有無Tap&go Mastercard?用佢付款有多30運費券可取 ...

加左自取點,以為正啦。点知加免提費。我都係主打買米,買兩包百鬆蚊,但已經過十公斤。唉,希望遲d有promote,減免提額。

翡翠宮

bbchai 發表於 19-6-5 11:43
加左自取點,以為正啦。点知加免提費。我都係主打買米,買兩包百鬆蚊,但已經過十公斤。唉,希望遲d有prom ...

可能京東驚煲爆神州集運,唔敢太進取……

複式洋房

加左自取點,以為正啦。点知加免提費。我都係主打買米,買兩包百鬆蚊,但已經過十公斤。唉,希望遲d有prom ...
記住儲Asia Miles啊,唔好嘥

翡翠宮

單打獨鬥難搞啲,同朋友、同事一齊買就Perfect啦。我又有同事買超輕貴嘢,咁我鍾意點買都得啦。另一方面,用VISA券減¥50,飯粒回¥33,東亞VISA回4.8%,我袋到過百蚊

大宅

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章

唔識加自提點,都係要運費

首頁

尾頁

跳至