夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

移動

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

你地拍拖時C6都係甘既性格 ?
如果係--》你都嫁比他 ?
如果吾係--》甘你要揾下原因他點解會變成甘?

子爵府

回覆樓主:

拍拖時都知佢有脾氣,但冇宜家咁大,現在唔知係咪人大左愈來愈嗅。就嚟頂唔順。

別墅

alicewong18 發表於 19-6-19 18:31
拍拖時都知佢有脾氣,但冇宜家咁大,現在唔知係咪人大左愈來愈嗅。就嚟頂唔順。
...

我老公都係,一隻蠻牛...
成日情緒綁架

郁啲就自己um um um....以為人地聽唔到,其實好大聲擺明俾說話人聽

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

alicewong18 發表於 19-6-19 17:12
移動

瑪瑙宮

要等佢有小三?咁你唯有忍,边个頂到佢个死人格。

侯爵府

alicewong18 發表於 19-6-19 18:31
...

我明呀 我老公之前 無咁爆架 但而家郁d就爆 有時仲爆粗鬧我 攪到我好唔開心 走出去又有 唔踩佢幾日又有 甚至以牙還牙都有 我唔希望佢帶幸福比我 但不可傷害我 我都有呀媽生架 仲要嚮仔女面前小我 咩尊嚴都無哂 我遲早一日離婚 只有離婚 佢先會醒覺

男爵府

alicewong18 發表於 19-6-19 17:12
我希望我老公有第三者出現,放過我!我想得到到自由!
我老公係一個控制慾強嘅人,要乜都聽佢話,唔可以做 ...

我早兩年, 我老公都是這樣, 可能佢前兩年, 佢爸爸過身有關, 好容易向我發脾氣, 成日扔野。 在那時,我曾同自己講當我女升了小一, 便和他傾離婚。

兩年後, 當阿女小一時, 佢脾氣好轉些, 少了發脾氣。

所以有時, 我會覺得夫妻關係真係一時時, 有時真係要俾多些時間和包容。

翡翠宮

回覆樓主:

痴線的嗎?要等第三者先分得?!

子爵府

mini1204 發表於 19-6-19 20:20
痴線的嗎?要等第三者先分得?!

佢係一個控制慾強的人,如果我提出離婚,我諗佢會癲左都似!

翡翠宮

alicewong18 發表於 19-6-19 21:23

咁更加要離
因為驚所以犧牲成世?
郁手郁腳就報警

子爵府

aw07044780 發表於 19-6-19 19:41
我早兩年, 我老公都是這樣, 可能佢前兩年, 佢爸爸過身有關, 好容易向我發脾氣, 成日扔野。 在那時, ...

同你一樣,我小朋友小時候我都係你咁諗,但小朋友都中學了,仍然都係得個諗字!因為佢脾氣時好時壞!

珍珠宮

Nancy20090615 發表於 19-6-19 19:13
要等佢有小三?咁你唯有忍,边个頂到佢个死人格。

我觀察所得,有小三D男人都係有愛妻號既能力,除非樓主老公對住某個女人唔會咁暴躁先可以成為小三,29.一係樓主老公有錢,唔使成日對住小三,29,只係按時畀使費,小三,29又獨立能力好強。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

alicewong18 發表於 19-6-20 06:51
同你一樣,我小朋友小時候我都係你咁諗,但小朋友都中學了,仍然都係得個諗字!因為佢脾氣時好時壞!
...
可能已經發展成一種情緒病,可以食藥幫助。我前62就係人到中年時發展到有 躁狂抑鬱症 ,搞到前99 同我前夫好難同佢相處。後來食藥,退休,同99 過翻二人世界才有改善。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

alicewong18 發表於 19-6-19 21:23

TUM 下佢只是暫時分開下居住呢?佢會唔會發癲?
我現先生都係好大男人,控制欲好強的人,但係佢脾氣非常好,買相好,好容易相處,又『愛妻號』型。
我做乜野既結果都好滿佢意。從未畀臉色我睇。我做唔好,佢從唔會怪我錯,只會好正面同平和咁講:我地可以修正既。"It can be fixed."
佢品性好。

子爵府

mini1204 發表於 19-6-19 22:44
咁更加要離
因為驚所以犧牲成世?
郁手郁腳就報警

我想和平分開,但好難!

珍珠宮

alicewong18 發表於 19-6-20 07:21
我想和平分開,但好難!
請個可以扮順服型既女人來勾引你老公。成功後,就要求你老公同妳離婚。

珍珠宮

micsin 發表於 19-6-19 19:14
我明呀 我老公之前 無咁爆架 但而家郁d就爆 有時仲爆粗鬧我 攪到我好唔開心 走出去又有 唔踩佢幾日又有 甚 ...
在佢背後獨立起來,背住佢自己買樓,租樓,特然有日自己溜走,乜野地址電話都改曬,聯絡資料唔畀佢知。幾個月後由律師寄離婚信畀佢

瑪瑙宮

回覆 858D 的帖子

咁要多謝你前任妻子太差喇。
正如我ex 未遇过衰女人5党我好。

我仔都係,前女朋友5好又懶,而家尼个做多少少就加哂分。

子爵府

回覆樓主:

睇醫生睇下有無情緒病

首頁

尾頁

跳至