跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人讀緊williams kingdom?可以分享下嗎?

大宅

??

別墅

回覆 naigai 的帖子

我兩個小朋友學緊,都幾好啊,我仔由4年班開始去佢哋上水的第一間學習中心上堂,不知不覺今年6年班啦。我小朋友開頭係好怕英語伽,老師同佢打招呼,佢都係頭耷耷掂行掂過上咗一段時間,我見佢同啲同學老師都係英語交談,而且好中意去上課,我覺得小朋友願意又中意去上課,已經係好大嘅鼓舞。我女女都係K2開始去上,亦都有好多同校同學仔去學,證明呢間英語中心係真係唔錯嘅,你可以去諮詢下先啊,嗰度啲老師,職員都好nice,好專業的,希望可以幫到你啦

民房

我仔仔同女女都在威廉學了英文班一段時間,望見佢地嘅進步令我好開心,老師在教學上幫了很多,仔女返到家中講多左英文同埋閱讀都進步不少,每星期返威廉都不會抗拒,只會好期待,老師方便亦都好nice又開心又有活力,所以真係大讚架👍👍

複式洋房

仔仔係個到學左差不多兩年,由開始對英語有抗拒變喜歡,英語科更成為他最喜歡的科目,在英語上不同擔心,反而需要擔心其他科目

別墅

我的小朋友也在威廉英語教室上堂,老師很有愛心和耐性導教小朋友,我的兒子很喜歡在這裏上堂,而且他希望儲多些印仔換禮物,因為每次上堂老師都會蓋印仔在手册,以作鼓勵。還有每次下課後,老師也會講述小朋友上課的情況,讓家長知道。所以小朋友學得開心,亦漸漸進步,我也開心。

複式洋房

小齊 發表於 19-7-4 00:27

我的小朋友也在威廉英語教室上堂,老師很有愛心和耐性導教小朋友,我的兒子很喜歡在這 ...

是,我的小朋友跟的說他想每天都去學英語

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁

尾頁

跳至