婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

你返阿媽度唔係一個咩問題.....
不過你諗住遲D 都係6299湊既咁就煩D....
點都好..你岩岩生完...要休息多D...唔好諗咁多...
想知你老公撐唔撐你返阿媽度先??

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你叫得自己做時代女性, 唔使諗, 對自己好 d. 你同 bb 出去健康院都係要出街架啦. 將來工作, 搵定人湊 (工人/育嬰院等), 甚至可以等佢升幼兒院先算.

你唔靠人, 就唔使睇人面色, 咁至係時代女性.

複式洋房

搵定育嬰院啦,唔係你遲早頂唔順。

複式洋房

各位,我決定今晚返媽咪度....6299表面上又好似冇嘢甘,唉!
希望幾日回來後,情況可以改善....

;-)

公爵府

我都覺得你嫁左俾佢個囝, 唔係賣左身俾佢, 你想做乜有全既自由, 同一間屋話唔俾佢抱就唔俾, 你先係亞媽, 咁想抱囝, 叫佢抱你老公low~

民房

" 採" 佢都傻. 返自己屋企都要問過佢.

大宅

想点做就点做,最緊要你自己開心,唔好屈到病,如果亞媽無反對,你就礼貌地肯定地同佢地講,我反外家住幾日,孫仔大家都有份,你都想你父母開心嫁,点解要睇人面色,你今日乖乖聽話.唔代表你日後好過,我當年情况同你差唔多,但連我媽都怕左佢,唔敢比我反外家,又唔敢成日來,我爸爸直到滿月酒果晚,才可抱孫,佢好開心,(因我家全是女)我爸第一粒孫,(男孫)但我99見到成晚黑面.自私精.佢知道食到我地全家就樣樣專橫,太上老君...今天想起点解我爸媽咁專敬佢但就要受D咁氣...總知唔好做比自己後悔的事.

首頁

尾頁

跳至