夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我check到我老公日日都打一個電話號碼, 無論係一早定係半夜都有, 日日都通幾次電話, 除咗星期六日之外, 我知個號碼係個女人嘅, 因為之前睇到佢sent過一個sms內容話明天早上接你, 嗰次同佢嘈過, 佢話係順路好平常, 之後我上網check到佢嘅通話紀錄先知原來佢每日都打呢個電話, 我好迷茫, 因為BB月尾就出世, 而家唔知應該點做

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

不如開心見誠同佢講你知佢成日都打電話比個女人,佢實會講好多似是而非嘅理由架,但你要同佢講總之你係有婦之夫和候任爸爸,一定唔可以再同個女人咁多聯絡。

不過佢都可能會買過張電話卡,唯有靠個信字啦!
靚太唔易做!!

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其实唔需要check你老既私人野,两公婆应该互相信任,如果无左信任,两个人条路都几难行架,心有疑问你大可以直接问你老公,要check佢电话OK,不过要当住佢面来check,唔好私底下check佢咁私人既野,哩种行为真系好讨厌架,你自己钟意人地偷睇你既私人野吗???我想任何一个人都唔钟意哩D行为架啦,系咪?
你唔开心话比你老公知,如果佢系爱锡你同BB既,以后就唔好同果个女人联络啦,你而家可以做既就系做一个开心妈咪,生个健康宝宝

珍珠宮

講真,如果要發生,都可能發生左架啦,E+顧住自己身體同BB緊要呀,其他野唔好放諗咁多先。等BB出世後至慢慢處理啦。

複式洋房

我覺得你唔好亂諗野住,一日無confirm 到都唔好亂諗。
我覺得你應該要同佢講ga... 講左你個心都好d。
同埋你有左bb, 唔可以成日唔開心ga! 成日諗埋d唔開心野 bb出世唔好ga ma...

有咩事2公婆都可以傾ga ma... 係咪?
你地要心平氣和ar!!!

大宅

直接同c6 講你e+ 唔開心, 叫佢避記吓, 同埋5好再check 佢tel, 男人好小器, 知道一定嘈.

珊瑚宮

環保接龍勳章

自己身體同BB健康緊要,你個BB 就泥出世,你唔好胡思亂想,會影響身體.不如睇下d BB 用品,夠唔夠.睇下D產前/產後既書,叫你c6陪你去行下,散下步

禁止訪問

好媽媽勳章

伯爵府

好媽媽勳章

你要堅強 d,找朋友外出走走,去看電影......
先別理他
我生細 b前,都係有類似情況
........真係好難過0既
不過等 bb 出世之後再算
現在最重要的是 bb

侯爵府

畀面勳章

原帖由 christy_chi 於 09-5-5 18:03 發表
我check到我老公日日都打一個電話號碼, 無論係一早定係半夜都有, 日日都通幾次電話, 除咗星期六日之外, 我知個號碼係個女人嘅, 因為之前睇到佢sent過一個sms內容話明天早上接你, 嗰次同佢嘈過, 佢話係順路好平常, 之 ...

你個心痛係因為你唸左好多"假設"性既野...你試下向佢表白你家下既心情...同講多 d 你唸住同佢將來行既路,男人唔係蠢既!同埋有時女人蠢蠢地係過得開心d 架!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

生完, 坐埋月子, 先再算, 現在安心安胎, 靜觀其變!!!

男爵府

係我就立即問佢, 其實你 check 到佢成日打這個電話, 你自己心中有數, 你盡快問佢啦,

複式洋房

其實我心裡面已經有答案, 只係唔知點去面對, 同埋我嘅情緒好唔穩定..........

男爵府

講真, 男人可以成日打比一個女人, answer係咩真係心中有數, 不過你就快生真係要小心身體, 而家你睇下可唔可以用愛令佢番轉頭先啦...

原帖由 christy_chi 於 09-5-6 17:33 發表
其實我心裡面已經有答案, 只係唔知點去面對, 同埋我嘅情緒好唔穩定..........

大宅

我建議你同佢講, 佢認唔認都好, 佢認 - 就要佢馬上解決, 唔認 - 就叫佢同個女人斷絕來往.... 如果唔係, 你自己一直鬱在心, 好易會有抑鬱架! 因為我都試過. 如果佢肯, 咪比次機會佢, 你再睇下佢表現再算....... 有d 野唔想面對, 都要面對, 你的心情, 我都好明白 ! 加油, bb 就出世啦! 希望你能夠儘快解決, 諗唔通, 又唔想同人講, 就上來呢度傾下, 好多人支持你架 !

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 cy101 於 09-5-6 10:40 發表
生完, 坐埋月子, 先再算, 現在安心安胎, 靜觀其變!!!
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

洋房

no, don't ask, don't say anything for now.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 christy_chi 於 09-5-6 17:33 發表

所以就係叫妳坐埋月, 先再攪呢範蘇州屎, 怕就怕係開最壞個結果!!怕妳頂唔住呀!!!!

男爵府

子爵府

其實我唔會私下CHECK 老公電話,
我會當面CHECK 老公電話囉

你當前CHECK 佢電話, 跟住扁嘴
同佢講你唔LIKE 佢這樣同前度囉
同佢講你好小心眼, 唔開心, 咸埋俾佢睇囉
再串埋佢都唔知人地個肚係唔係你架噤

如果你做到噤, 佢都繼續同人地噤CLOSE 先再想辦法
唔係就放下唔開心的東西, 安心生左BB先

首頁

尾頁