夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

你講得口岩呀... 點都好, 如果佢冇再甘做, 你就當佢未有咩發生過, 算數啦... 開開心心迎接bb 出世.

不過, 我都想你同佢講出你心裡的感受, 就算冇野都好, 起碼比佢知你的心意.

原帖由 christy_chi 於 09-5-13 11:14 發表
我踢爆佢就係要等佢知道件事已經揚咗, 有啲野唔瞞得幾耐, 而家乜都做唔到, 只可以見步行步

翡翠宮

咪直節了當咁問佢究竟佢同個女人想掂囉 BB都就出世先黎攪3攪4, 到BB出埋世兩公婆仲多問題時咪走得佬 你都係平常心對佢好啦免得動左胎氣, 自己同BB要緊, 男人既野咪呼之則來, 揮之則去囉 5使睇得咁重既
原帖由 christy_chi 於 09-5-5 18:03 發表
我check到我老公日日都打一個電話號碼, 無論係一早定係半夜都有, 日日都通幾次電話, 除咗星期六日之外, 我知個號碼係個女人嘅, 因為之前睇到佢sent過一個sms內容話明天早上接你, 嗰次同佢嘈過, 佢話係順路好平常, 之 ...

男爵府

畀面勳章

i feel very sad to hear your problem...

but at the same time you need to beware that your emotion would affect the health of your baby....so please just calm down and anything should be done after your baby born

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 2# ringoivy 的文章

對呀, 唔係"老婆如衣服" 呢個年代, 掉反轉, "老公都係如衣服" 唔啱咪換咗佢lor!!! 老婆大肚時仲攪咁多野!!:;pppp: :;pppp:

複式洋房

我好感激大家喺度嘅回應, 如果唔係有咗BB, 一切都會易辦好多, 現在內心不斷喺度諗, 唔通阿B一出世就要從單親家庭中長大?

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

樓主:
我早几個月都遇到伊個問題.
不過我老公係成日都同d女仔msn.不論早,午.夜,零晨..
我起初同佢嘈佢死口都唔認.重聲大大...
之後有次佢返黎嘈我.令到被上司law
跟住我一份份 印晒出黎 慢慢被佢睇.問佢咩黎
佢一睇到份野,青面(佢估唔到我咁做,之後死狗咁)
不過佢話返工無聊所以先有伊d行為((我到以家都唔信,止終有條"次"係度)
所以我知道你既感受,叫你扮無野一定無可能
所以我都唔知點安為你好,,

-----

原帖由 christy_chi 於 09-5-12 17:49 發表
佢根本就唔認出面有女人, 同埋唔認有傾電話, 我都好想係我冤枉佢, 但係我有晒佢嘅通話record, 又唔可以俾佢知我有證據在手, 所以佢死都唔認都冇佢辦法 ...

複式洋房

個杯打爛咗,俾你補返好,唔漏水,但係道裂紋永遠都係度,我同我 ex 就係因為咁分開。

無人知道以後會點,如果你唔捨得,就原諒佢啦!只要佢唔再犯,俾一個機會佢,亦俾一個機會自己。

但係我覺得就唔好因為個 BB 而免強一齊,BB 係一個唔快樂健全嘅家庭成長,又點會有快樂呢?!

別墅

原帖由 christy_chi 於 09-5-13 15:05 發表
我好感激大家喺度嘅回應, 如果唔係有咗BB, 一切都會易辦好多, 現在內心不斷喺度諗, 唔通阿B一出世就要從單親家庭中長大?

我有個親戚同你情況差不多,大肚o個時C6同自己好朋友攪埋(係知道唔係淨係聯絡咁簡單),我個親戚夠tough,即刻執野返外家,佢係我uncle嘅掌上明珠,撐硬啦!C6之後好後悔,想改過,想我親戚返去...我親戚一啲機會都唔比,仲向法庭申請禁止C6接近佢兩母子。我親戚再投入社會,搵錢自己養自己同個仔,仲有約會,幾年之後再婚。

所以我好憎啲咁嘅男人,老婆大肚仲攪咁多野!

我唔係建議你做單親媽咪,真係唔易做!有時都好睇你自己點諗,自己係唔係夠tough,最重要係你同娘家嘅關係,真係有乜事,喺你乜都諗唔到嘅時候,哩個係你一個好好嘅避處。如果冇娘家嘅支持,條路仲難行...但係都未必冇路走!

洋房

christy, 我好明白你感受, 我去年10月同男友生咗仔仔, 兩個月後發現佢email, sms, 交友網, 電話都不斷flirt同約好多女, 有2個仲特別認真..好心痛..但又要保持心情照顧bb餵人奶..準備做簞親媽咪, 忍了3個月後同佢講..佢話只是講笑冇做過..我唔信但選擇俾多次機會. 但之後發現佢冇改...宜家好難過.

christy你有冇同你朋友家人講?你好須要人支持.

首頁

尾頁

跳至