自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ming2 於 09-5-6 13:13 發表

所以佢咪剃損左個"人中"對落個上唇位lor.. ..好彩唔係流好多血咋...

我個囡3歲,上個禮拜都係咁喎,佢仲吹脹到話學爸爸,但係爸爸用電so跑喎 ,我即刻話 "阿女,你有幾多個老豆呀,我得一個老公咋喎"

男爵府

原帖由 ming2 於 09-5-6 01:01 PM 發表
尋日放學後...發現細囡件底衫....係書包入面...問佢點解...佢話好熱,所以自己除左件底衫喎

我問佢係邊度除?老師知唔知??佢話佢趁老師叫同學去toilet 0既時候係toilet除0既....

我問佢點除??佢話我知佢先 ...

ming2
重記得我嗎???

你啊囡好醒目又好得意呀. 原來你個囡同我細囡都係K3小朋友呢.

子爵府

原帖由 ming2 於 09-5-6 15:06 發表

咪就係lor...我初時一聽,我都諗起自己以前中學時換衫0既情景..估唔到宜家五歲人仔已經識呢招

我個囡未識呢招,不過每朝起身,佢都只係著住條片,真係吾知佢幾時除哂衫除哂fu,佢仲要係同我訓喎,都吾知係佢夢遊定我(爛訓)

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 ming2 於 09-5-6 13:01 發表
尋日放學後...發現細囡件底衫....係書包入面...問佢點解...佢話好熱,所以自己除左件底衫喎

我問佢係邊度除?老師知唔知??佢話佢趁老師叫同學去toilet 0既時候係toilet除0既....

我問佢點除??佢話我知佢先 ...

除咗金蟬脫殼...我囡囡同你嗰女都不相上下
我試過睇住佢剪剪吓嘢...一吓剪落件衫到...問佢佢話試吓把較剪可唔可以剪爛件衫
又試過上堂時剪咗一邊眼睫毛..佢又話上堂悶悶地..咪剪吓囉...仲試過剪自己同細佬既頭髮
D原子筆..玩具嗰D...唔睇住佢...佢會幫佢地拆骨...最慘係少咁D嘢...砌唔返
一件新既玩具車...佢可以係高既地方向下放手...佢又話試吓件玩具會唔會爛喎........而家小二都係睇小眼都唔得...真係比佢激死..

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Siuchoi 於 09-5-6 13:34 發表
衣家D細路好醒好鬼馬~~
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

水晶宮

原帖由 心抱 於 09-5-6 15:38 發表

我個囡3歲,上個禮拜都係咁喎,佢仲吹脹到話學爸爸,但係爸爸用電so跑喎 ,我即刻話 "阿女,你有幾多個老豆呀,我得一個老公咋喎"

好搞笑 ar

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

子爵府

原帖由 ming2 於 09-5-6 17:51 發表

爸爸用電so跑...咁佢係邊度搵個剃刀出黎呀??

我用黎剃腳毛既,真失禮

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至