自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

gigi19810326 發表於 19-7-8 22:52
最憎係地鐵站交收 啲地鐵站好臭,好多人,又迫

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

淘...係為咗方便集合買平的野,然後送去屋企。

唔洗周圍去店度格價,同埋去搬番屋企

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

00.00 發表於 19-7-8 21:35
咁如果有個(平台/途徑)可以任你買而唔收運費……貨品就地鐵站交收…
平價貨例如下圖2.9都可以……
請問大家 ...

你意思係經你網站淘, 你免運費幫我地運來香港再地鐵站交收? 如果係全淘寶嘅嘢都任我淘而唔係你揀選嘅範圍, 我可能會幫襯.
不過, 而家好多人都識用返利網, 只會幫襯你買D冇返利冇卷而又運費貴嘅嘢, 你未必好賺架咋.

大宅

d散貨場係平過「淘寶+集運」架
可能佢地直接問廠拎、量多攤分運費

水晶宮

回覆樓主:

唔收運費係只唔收大陸嗰程定唔收運嚟香港嗰程定2個地方都唔收直接免費運嚟香港?

大宅

2024年龍年勳章

儲埋十件八件一次過運

伯爵府

畀面勳章

其實你講既point 有一個盲點,就係絕大多數人唔會只運一件貨黎香港,大家都會集埋10件8件先一次過寄黎,咁郵費就平好多。第二,人們網購就係貪方便,如果要慳少少運運,係寧願去集運點自取,依家集運點咁多咁方便,點解仲要係地鐵站交收,而長期咁係地鐵交收你一定比人點相比人趕,而你一個人又揹都咁多貨係條街等人嗎?諗起都辛苦~

首頁

尾頁

跳至