親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

未用過grab,請指教,謝謝

別墅

好方便,好容易,好多車/好快有車。(除了返放工非常繁忙時間那一個鐘,那個鐘截的士都非常難,全世界都係)

子爵府

firsttimedad 發表於 19-7-18 11:56
好方便,好容易,好多車/好快有車。(除了返放工非常繁忙時間那一個鐘,那個鐘截的士都非常難,全世界都係) ...

多謝回應

我主要是到歩第一日call車從機場去洒店,係閒日下午5點左右call,希望唔駛等好耐車。

另外,想請問在機場買當地手機卡用,有冇話邊隻好用和抵用,我們會逗留5天。謝謝。
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

別墅

OH...咁可能五點尚好、近六點會好難CALL...我未試過在那鐘數離開新加坡機場,多數都係夜D。你先試下CALL, 就站在的士站邊排隊邊CALL....看看那個方法快D 囉。

我一向都是在深水涉站 (地鐵一出來那條街,桂林街? 應該周街都有) 買電話咭,一定平過在機場買。冇話邊隻好用唔好用喎,同老板講要去那裏/幾多天就可以了。 (註, 我只需要'上網咭" ,即不可打電話的)

wcpcelia    發表於 19-7-18 14:54

子爵府

firsttimedad 發表於 19-7-18 12:59
OH...咁可能五點尚好、近六點會好難CALL...我未試過在那鐘數離開新加坡機場,多數都係夜D。你先試下CALL, ...

多謝提點
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

首頁

尾頁

跳至