跳至

首頁

尾頁

別墅

你真係有票入場呀?? 除左join 教會d 活動, 仲有咩辦法呢?

原帖由 sukywan 於 09-5-13 08:35 發表
去沙灘好似都幾好玩! 如果時間啱我都會去, 我哋下星期日會去挪亞方舟玩, 到時就可以體驗下好唔好玩啦! 咁.....不如大家提意下, 有邊d日子可以去沙灘玩, 約咗日子可以再相量時間 ;
如果不考慮平日, 5月份的星 ...
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

別墅

不如各自mark 時間及地點, 睇下有冇相同, 其實2,3個bb都可成團架!
家銳仔要搵多d 朋友仔壯膽.. 我自己定左24日再去多一次beach!

5月份的星期六/日/公眾假期的日子:

16/5(六)
17/5(日)
23/5(六)
24/5(日) minako 馬灣
28/5(端午節假期,四)
30/5(六) minako 邊度都得
31/5(日) minako 邊度都得
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Discovery Bay, ok wor!

JewBo, how to go there?

Please suggest a place to concentrate.

Suggested Date:
24/5(Sun)
28/5(Thur)端午節假期
31/5(Sun)
7/6(Sun)
14/6 (Sun)

For who are interested in, please advise the date you are available.

洋房

We can take ferry at Central Ferry Pier - Outlying Islands, 1/2 hour ride to Discovery Bay. We could also have lunch in one of the restaurants before going to the beach.

Ferry time table:
http://www.hkri.com/icms2/template?series=101&article=3421

禁止訪問

回覆 1# JewBo 的文章

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我係FACEBOOK開左個EVENT呀, 我見大家都想同BB去沙灘, 有興趣就JOIN埋一齊去啦~~ 時間地點都未定實, 有咩意見係FACEBOOK留言啦~~

http://www.facebook.com/events.p ... php?eid=87408571986

大宅

好媽媽勳章

遲啲秋涼可以帶bb去士多啤梨園, 仲有動物睇添! 我細妹岩岩帶佢個女(22mths)去玩完, 佢個女玩得好開心呀.

大宅

好媽媽勳章

已在12/07媽咪會開了兩個topic 了,怏去報名啦!
五月份 : 馬灣沙灘
六月份 : 父親節及歲半生日會聚會

大宅

好媽媽勳章

召集:親子活動,集體活動

◇◇ 請大家繼續發表提出好去處 !◇◇

希望定期可搞多些親子活動,户外户內集體活動。

各媽咪有否意見或好去處提供,(平日或假日亦可),請在此發表。

收集意見提議,便定日期,地點,大家一齊開始組活動吖!!

(如活動節目多人有興趣,即開新topic,召集BB 和家長,開party聚會囉!大少一齊玩吓開心....!! )

大宅

六月大女要考試,未必參加到添﹗

大宅

好媽媽勳章

歲半party 又開完喇,大家又有無其他好去處一齊玩呀?

歲半party 又開完喇,大家又有無其他好去處一齊玩呀?

男爵府

我都想join呀~
仲有咩地方可一齊玩呢?

別墅

不如下次去科學館or西寶城玩啦~
http://hk.science.museum/spexh/candy/tc/index.html

大宅

好媽媽勳章

我想下次可以搞下這類party 玩吓聚吓:唔知有無人有興趣

10月份 : 搞個bb化粧哈佬喂party.(所有b都好得意,一齊影相玩,勁cutie!)

11月份 : 無咁熱,可以郊遊+bbq,(不過又係幼稚園面試hot season,到時再決定)

12月份 : 2歲生日會,聖誔bb联歡party。,(不過又係幼稚園面試hot season,到時再決定)

複式洋房

hi...

我都想參加你地d活動呀 , 我平日或假期都得

複式洋房

回覆 34# lilian11 的文章

Hi, lilian 11你提出既活動,我都好有興趣呀!

大宅

陪月勳章

原帖由 lilian11 於 09-7-8 00:06 發表
我想下次可以搞下這類party 玩吓聚吓:唔知有無人有興趣

10月份 : 搞個bb化粧哈佬喂party.(所有b都好得意,一齊影相玩,勁cutie!)

11月份 : 無咁熱,可以郊遊+bbq,(不過又係幼稚園面試hot season,到時再決定)

12月份 : 2歲 ...

LILIAN11
我想問 8月份同9月份有咩玩..我都好想參加架...
我平日都可以架喎..HEHE ~ 記住通知吓我..

首頁

尾頁

跳至