夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

例如相片,信,咭,介子,禮物等等
另外會唔會介意另一半仲keep住有關EX o既o野?

大宅

原帖由 laa_prince 於 09-5-8 12:09 發表
例如相片,信,咭,介子,禮物等等
另外會唔會介意另一半仲keep住有關EX o既o野?

我有keep住呀,but擺埋一面 !!
其實自己真係無野ka,硬係掉唔落law!!
老公見到都無問過係乜!
不過如果老公仲有keep ex既野,我都會有小小唔happy ,不過佢已經起我面前掉晒!!
hehe..女人就係咁

複式洋房

有架, 當住老公面前掉晒啲野!!!!

大宅

我係一個好冷酷無情既人!
我以前所有男人既任何東西都比我掉晒,
所以唔係好記得佢地個樣同個名!

我老公就好鬼長情,
仲收埋佢同前妻d結婚相,
佢話為咩要掉晒佢wor!!!!

我咪由佢lor!!!!
男人.... 係咁架啦!

男爵府

畀面勳章

乜都冇keep,但好想有返呢d嘢!尤其是初戀果d物件!

複式洋房

嘩, 咁都得 !!! 你好大方呀 !!

我接受唔到佢收埋佢以前女友的所有野. 所以我都唔會KEEP.

原帖由 LUON 於 09-5-8 14:44 發表

我老公就好鬼長情,

我咪由佢lor!!!!
男人.... 係咁架啦! ...

大宅

我有keep相, 睇過戲既戲飛尾, cards 等等. 我會放埋一邊. c6就唔會話我, 不過, 就唔多鍾意我攞出黎睇囉. 如果換轉我, 我都唔會准佢睇返以前的野, 可能, 我仲會叫佢掉咗去.
榮華終是三更夢   富貴如同九月霜   
黃金不是千年業   無須過份去緊張

大宅

好媽媽勳章

我幫用個盒收起佢, 間中一齊攞出的睇下D相呀..信呀...禮物呀...咁囉! (不過唔會再用)
我自己都有KEEP啊...

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我有keep 少少啦,老公都知... 不過... 都係收埋一邊囉...

有時執開嘢,都會回味一吓,有時老公會同我一齊睇添... 因為... 都只係啲旅行相片,無其他嘢 lu...

男爵府

原帖由 LUON 於 09-5-8 06:44 AM 發表

我老公就好鬼長情,

我咪由佢lor!!!!
男人.... 係咁架啦! ...

我都係~ 我一同d exes 分手,就即揼哂所有野! 廢事篤眼篤鼻~~~

不過我係老公第一個女朋友,所以佢冇exes 既野! 但佢都收過d暗戀佢既女仔送既禮物,不過一早揼哂咯! (佢話......) 係唔係都唔緊要啦~ 因為老公而家用既野全部一係我送,一係佢自己買既!

伯爵府

我唔止 keep 住 ex 以前送既嘢, 我仲有同佢聯絡見面添, 一年至少會食一次飯, c6 都冇意見. c6 由細至大的相係我幫佢整理, 我都冇掉佢同 ex 的合照, 佢啲 ex 送比佢啲嘢, 我都照 keep 返喺度, 我覺得冇必要咁刻意去掉囉. 我 c6 同個 ex 以前仲有一層樓, 都係前年前叫賣斷咗咋.

複式洋房

我無 keep, 但我老婆就有 keep, 而且隻公仔而家重放係床上面添.

水晶宮

如果有個大鉆戒金銀珠寶果D或一層樓...冇人介意既...
少奶奶的身份,丫頭的命...

男爵府

原帖由 54heima 於 09-5-8 10:14 AM 發表
如果有個大鉆戒金銀珠寶果D或一層樓...冇人介意既...

我收過其中一個ex 既鑽戒,不過賣鬼咗!

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果0個樣野係好實用又仲用得既我都會keep住既...只係抱住唔想浪費既心態0者
我而家都久唔久會戴下ex送比我既手錶

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我會keep, 亦唔介意C6 keep

複式洋房

我早2日又係呢個問題, 俾老公發現左同ex既相, 佢話佢唔開心, 唔想因為d相而嘈, 叫我掉左佢, 我話呢d只係我既回憶同經歷, 唔想掉, 都已經有仔有女, 唔通會有咩野咩......後尾傾傾下....已凌晨2點(佢一直都好clam咁講, 所以我都無發脾4), 同佢講不如你幫我掉啦, 費事唔信, 佢又話要我自己掉.....呢2日我都無行動, 佢又唔再提, 不過始終係問題. 唉....如果唔係俾我媽媽"迫遷", 我d相一直係放係外家..........

大宅

噢我冇特別儲又冇特別清咗佢,只係由佢放响一邊,但老實,如果老公叫我掉我又會唔鍾意囉,呢D係我成長的一部份嚟嘛,而且都過去咯,點解係都要人掉咗佢呢? 不過老公都有KEEP 佢同EX D相仲有情信呀,咭呀嗰D添,我哋大家都冇嘢喎,佢仲比我睇添,但我淨係信同咭我就唔睇嘞,費事萬一我呷醋到出面佢就得烕呀:;pppp:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

無KEEP..係我搬屋時掉晒...
我冇咁多地方Keep咁多野...

大宅

我都有 keep到以前 ex 啲相呀, card呀, 信呀... 等等.
但係我老公自己就掉晒同 ex既野..
其實我自己覺得唔洗特登掉囉.. 呢啲係回憶嚟架嘛.. 係我成長既一部份.. keep 起去有時羅嚟笑下都好.

首頁

尾頁

跳至