跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

希望我識嘅大人同Baby都身体健康!
p.s. CY 加油!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-5-8 21:51 發表
p.s. CY 加油!

仲以為你話想要多幾個環保袋添

我相信你嘅願望係0704所有媽媽嘅願望

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 babycanny 於 09-5-8 23:02 發表

仲以為你話想要多幾個環保袋添

我相信你嘅願望係0704所有媽媽嘅願望

I want BK環保袋 and wellcome環保袋

子爵府

p.s. CY 加油!

些些,咁你有BK環保袋未?

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

p.s. CY 加油!

係呀~ 大家都身體健康
祝CY快d好返
希望恐龍仔唔好有哮喘, 佢尋晚突然咳得好恐怖... 聽個出佢氣管收窄..

王國長老

原帖由 kerkermui 於 09-5-9 07:47 發表

係呀~ 大家都身體健康
祝CY快d好返
希望恐龍仔唔好有哮喘, 佢尋晚突然咳得好恐怖... 聽個出佢氣管收窄..

咁大單.....睇E生未??

子爵府

原帖由 kerkermui 於 09-5-9 07:47 發表

係呀~ 大家都身體健康
祝CY快d好返

恐龍仔要叻叻呀!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-5-9 00:20 發表

I want BK環保袋 and wellcome環保袋

bk嗰個下星期五攞比你, 因今朝唔記得攞比傻爸, wellcome嗰隻就冇喇!不過婆婆嗰邊有勁多, 好似有個bebe dream架, 要唔要?

子爵府

想問要咁多環保袋仲咩呢

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Pooh529 於 09-5-9 10:57 發表
想問要咁多環保袋仲咩呢

佢每星期都會有一日送謙謙返學, 之後就會買一個星期嘅必需品, 佢會用環保袋一次過袋晒揹住, 之後接謙謙放學返屋企, 有個環保袋佢方便湊謙謙, 不過另一個原因好可能係佢想攞啲環保袋去自由嗰邊炒

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-5-9 10:14 發表

bk嗰個下星期五攞比你, 因今朝唔記得攞比傻爸, wellcome嗰隻就冇喇!不過婆婆嗰邊有勁多, 好似有個bebe dream架, 要唔要?

我比你架

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-5-9 12:14 發表

佢每星期都會有一日送謙謙返學, 之後就會買一個星期嘅必需品, 佢會用環保袋一次過袋晒揹住, 之後接謙謙放學返屋企, 有個環保袋佢方便湊謙謙, 不過另一個原因好可能係佢想攞啲環保袋去自由嗰邊炒 ...

找C

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-5-9 12:49 發表

我比你架

可能其中一個係你比, 不過屋企有唔同size嘅be be dream袋呀!

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-5-9 13:31 發表

可能其中一個係你比, 不過屋企有唔同size嘅be be dream袋呀!

:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

係呀~ 大家都身體健康
祝CY快d好返

噚日天氣好stable都咁, 轉天氣一定要睇緊啲

半夜哥哥都勁咳呀

大宅

畀面勳章

祝母親節快樂呀!!

子爵府

祝個個靚靚媽媽日日開開心心!!!!

子爵府

原帖由 babycanny 於 09-5-9 12:14 發表

佢每星期都會有一日送謙謙返學, 之後就會買一個星期嘅必需品, 佢會用環保袋一次過袋晒揹住, 之後接謙謙放學返屋企, 有個環保袋佢方便湊謙謙, 不過另一個原因好可能係佢想攞啲環保袋去自由嗰邊炒 ...

我有勁多喎, 公司成櫃都係, 你要幾多個丫
不過我鐘意d環保袋個底闊d, 可以裝多d野

王國長老

To All 0704 mami
母親節快樂

大宅

Happy Mother day to you ALL!

小倩, KaKa, BB咳,你試下用龍脷葉,南北杏, 蜜棗, 陳皮瘦肉煲湯止咳.
承軒軒

首頁

尾頁

跳至