跳至

首頁

尾頁

別墅

Today I will going to see doctor (私家), but don't know can see or not, how about you all?

Last week I go to 廣華 , the first time see nurse will be 7 July, why so late???????????? Any one like me?

民房

您好呀!我都係廣華排期,排到7月14日添呀。
我預產期係12月25日羅~~

別墅

你好呀! 咁你係咪第一個BB呀?

禁止訪問

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

the doctor didn't tell u?
I book next Tue 1st time see doctor, I think about 8 week by that time.
原帖由 kahyyu 於 09-5-9 10:24 發表
Today I will going to see doctor (私家), but don't know can see or not, how about you all?

Last week I go to 廣華 , the first time see nurse will be 7 July, why so late???????????? Any one like me? ...

民房

我係第一次有bb架,不過當我知道有左幾日後見紅呀,我自己一邊睇私家醫生羅。等到7月都成4個月,點會等甘耐先check呀!醫生而家要我放一星期假,話驚作流產,我後日星期五會再照bb超聲波。

洋房

我都是在廣華,預產期是12月7日,我就要排到6月30日第1次去.真是多人!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

anyone still not yet see doctor?
I book the doctor next week, will be 8 week, hope not too late.

別墅

畀面勳章 環保接龍勳章

我上星期六睇咗私家照超聲波,已經睇到BB心跳。
我都是在廣華,預產期是12月17日,我都是排到6月30日

子爵府

好媽媽勳章

我今日去左睇 :)
睇到心跳呀!
我7week呀... 預產29/12

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我上星期六去咗睇私家, 都睇到心跳, 我就諗住係屯門醫院生, 4月27日去排, 5月6日已經係健康院第一次檢查,宜家約咗6月8日去屯門醫院照超聲波, 第二次產檢會係6月15日, 我預產期係12月24日

複式洋房

我6週3去照都未睇到, 希望下次去睇到啦

複式洋房

原帖由 安安太太 於 09-5-15 13:35 發表
我上星期六去咗睇私家, 都睇到心跳, 我就諗住係屯門醫院生, 4月27日去排, 5月6日已經係健康院第一次檢查,宜家約咗6月8日去屯門醫院照超聲波, 第二次產檢會係6月15日, 我預產期係12月24日 ...

hi~我預產期係26/12 吖...都係屯門醫院生...

你早我一星期去健康院產檢~~但就早過你去屯門醫院照u/s吖...5.25~第二次產檢係6.23吖~

複式洋房

我8w 係私家u/s

都見到bb 心跳喇..佢得1.5cm....好奇妙吖!

大宅

**delete**

大宅

我7W幾喺私家照,我都見到bb心跳呀.真係好得意呀!!!

男爵府

原帖由 saisai937 於 09-5-18 16:53 發表
我7W幾喺私家照,我都見到bb心跳呀.真係好得意呀!!!

我同你一樣喎!

民房

bb心跳真係好得意呀 ~ very quick ga!!! Saw dcotor at 8W3

大宅

平讓JUMPER心跳機, 聽BB心跳
九成新, http://www.jumperhongkong.com/
JUMPER賣緊原價690元那款, 有心跳顯示及聽到心跳那款式.
請PM

別墅

我之前5w7都未睇到...醫生話7w就應該睇到...bb差一個星期已經會大好多...

原帖由 cwclee 於 09-5-16 16:14 發表
我6週3去照都未睇到, 希望下次去睇到啦

首頁

尾頁

跳至