夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

老公打電話比我時, 我已經覺得佢把聲唔同平時, 返到屋企時, 佢又唔摸隻狗仔, 我都覺得有問題, 佢突然間攬住我哭, 我先知道我 62 今早中左風, 已經昏迷, 醫生話佢已經唔得啦 , 我問佢點解唔同我講, 佢話唔想我擔心, 其實我同佢屋企人冇嘈過, 但係心裏就唔係好啱, 所以我從來都唔會主動找佢哋, 只有 C6 同佢哋聯絡.但係我剛同佢講, 就算同佢哋有幾唔啱, 我都係你老婆, 你亞爸即是我亞爸, 佢才說明天才和我過去睇吓 62, 其實我覺得你今日要返工, 走唔開, 你可以打電話叫我過去睇吓先, 費時佢哋話我乜都唔理.有時我都知C6好難做, 但係現在 62 已經唔知可以等幾耐, 睇得幾次得幾次啦

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你而家做既只可以慰藉你c6既心情,因為實際可做既,你62又睇吾到

好多野無得補賞,而家唯有補償你c6既心靈創傷:(

當年我62臨走,我都無野做到,只有默默支持住c6,不過我同你吾同既係,我62走佬左好多年,我見佢只有4次,走佬返黎一次,臨終前食飯一次,e院最後一次同上山一次,我c6好down,覺得無盡過做仔本份囉,62走完佬反黎無好好睇過62一眼,到62吾得la,c6先發覺自己同62本是同根生,血濃於水囉.

男爵府

我62今日走了 我今日早上就到醫院, 我 c6 因為工作走不開, 所以中午才到, 他來到時, 62 剛走冇耐, 我覺得咁我已經幫我 c6 做到d 嘢, 個心都舒服些

禁止訪問

伯爵府

好好睇住你老公, 多d安慰佢.

首頁

尾頁

跳至