自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

見香港一般只賣舊款,沒有最新z6

翡翠宮

回覆樓主:

内地買,有直送香港,咁貴有包郵。
https://u.jd.com/L3BNMY

子爵府

lyh80115 發表於 19-8-17 22:01
内地買,有直送香港,咁貴有包郵。
https://u.jd.com/L3BNMY

正....乜事我問過又話吾會直送

翡翠宮

luppy 發表於 19-8-17 22:51
正....乜事我問過又話吾會直送

京東自營好多嘢有直送香港,好過用集運。7日有壞會幫你退回大陸,數碼産品及電器好似1年内代維修。

另外有張799減100券攞,用Mastercard付款再減30。

https://3.cn/QwYzo8z?utm_user=plusmember&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

wcpcelia    發表於 19-8-19 10:14

翡翠宮

回覆樓主:

我啱啱攞咗券,落單¥1498。付款用Mastercard會再減30。

子爵府

lyh80115 發表於 19-8-18 10:15
我啱啱攞咗券,落單¥1498。付款用Mastercard會再減30。

mastercard 會否收手續費

翡翠宮

luppy 發表於 19-8-18 13:12

銀行兌換會收2%以上。而家O!epay嘅Mastercard唔收手續費;東亞Mastercard登記東亞日就有4.8%回贈;或者睇下其他信用卡有乜著數可以cover個手續費。

洋房

回覆 lyh80115 的帖子

請問用香港哪電訊商?在京東說在港只能有csl 或移動電話咭。而淘寶則話只能用國內電話咭

翡翠宮

justman2000 發表於 20-5-16 15:55
回覆 lyh80115 的帖子

請問用香港哪電訊商?在京東說在港只能有csl 或移動電話咭。而淘寶則話只能用國內電 ...

小天才未用過,我係用緊華為pro3,試過CSL、中國移動及3網絡都得。

照計支援聯通4G,香港就用到,當然有用家確認下最好!

洋房

lyh80115 發表於 20-5-16 16:03
小天才未用過,我係用緊華為pro3,試過CSL、中國移動及3網絡都得。

照計支援聯通4G,香港就用到,當然有 ...

華為都可以係香港用?問過客服都係答我唔支援香港電話咭(emoji)(emoji)‍♀️
華為好用嗎? 我自己考慮買小天才z6 或小尋max pro

翡翠宮

justman2000 發表於 20-5-17 12:23
華為都可以係香港用?問過客服都係答我唔支援香港電話咭(emoji)(emoji)‍♀️
華為好用嗎? 我自己考慮買 ...

華為隻表都好用,但未必人人用得掂,需要大陸手機號注册嘅華為賬號,仲要係小朋友一個,父母各一個,起碼要用三個大陸號。

喺香港用過幾款香港電話卡定位、通話都無問題。

大宅

luppy 發表於 19-8-17 12:16
見香港一般只賣舊款,沒有最新z6

http://www.kilacg.com/electric/ds599b.html?utm_source=ad&utm_medium=purchase&utm_campaign=tw&from=facebook&utm_content=23844594148020709

一唔一樣?

洋房

lyh80115 發表於 20-5-17 13:06
華為隻表都好用,但未必人人用得掂,需要大陸手機號注册嘅華為賬號,仲要係小朋友一個,父母各一個,起碼 ...

Ic. 咁我未能可通用華為,不過華為應該唔錯。
謝謝詳細解釋

男爵府

luppy 發表於 19-8-18 13:12
用云閃付,銀聯會優惠50

首頁

尾頁

跳至