自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

其實係個女同事既pk老公攔賭, 比左我同事d資料大耳x, 佢個pk老公想佢老婆幫佢咩數 ........ d 死人大耳x不停打電話來公司真係好煩呀又講埋d唔好既野..........請問有冇人知我地做同事既應該點做呀(聽左個電話話冇佢地要搵既人比佢地炳到飛起) ....... 我同事之前幫佢老公還左好多錢架啦, 上年又生左個bb佢真係好慘呀..

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 pearjadema 於 09-5-11 12:20 發表
其實係個女同事既pk老公攔賭, 比左我同事d資料大耳x, 佢個pk老公想佢老婆幫佢咩數 ........ d 死人大耳x不停打電話來公司真係好煩呀又講埋d唔好既野..........請問有冇人知我地做同事既應該點做呀(聽左個電話話冇佢 ...

你同事好慘, 咩尊嚴都比佢個老公丟晒.

侯爵府

用公司名義報警備案先,
最怕D大耳窿踩上你公司或者等你同事放工....

男爵府

公司有無報警?女同事與丈夫現在是甚麼關係?他們同住嗎?

大宅

仲有個BB添呀, 佢老公都唔係人黎, 仲要老婆揹數!!

別墅

原帖由 kc_01k 於 09-5-11 12:23 發表

你同事好慘, 咩尊嚴都比佢個老公丟晒.

係呀, 佢真係好慘呀, 佢哭左好多次求佢老公改過但係佢老公次次話最後一次但其實好快又有另一次.....唉

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

備案好d喎
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

別墅

原帖由 rilley 於 09-5-11 12:25 發表
用公司名義報警備案先,
最怕D大耳窿踩上你公司或者等你同事放工....

我就係怕佢地D大耳窿踩上公司....

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我公司之前有個同事都係咁.... 後尾老細聽左個電話同佢講你搵人就搵人呢度係公司做嘢地方, 你唔可以係度亂嗡爆粗, 再係咁我地報警, 好似之後個同事申請緊破產跟住就不了了之..... 或者試下問下個同事有無簽過 D 咩文件要咩呢條數....

男爵府

這是遲早問題

原帖由 pearjadema 於 09-5-11 12:30 發表

我就係怕佢地D大耳窿踩上公司....

侯爵府

賭仔說話唔好信呀!
咁落去,你同事好慘.....

原帖由 pearjadema 於 09-5-11 12:29 發表

係呀, 佢真係好慘呀, 佢哭左好多次求佢老公改過但係佢老公次次話最後一次但其實好快又有另一次.....唉

禁止訪問

男爵府

無底深潭,不可再代還錢

原帖由 yoyo18 於 09-5-11 12:33 發表
好難搞ga....報警...警方都唔可以做d咩...當私人錢債...即刻還錢就係最好辦法...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我係你個女同事就即刻離婚! 有個爛賭老公喺身邊唔會有將來!

純粹做咗資詢人係唔洗揹數.

打去電話公司話有人騷擾.

如果有恐嚇成份, 可以去報警或備案.

可以ge話, 叫你同事同老闆講返件事.

Good Luck!

原帖由 pearjadema 於 09-5-11 12:20 發表
其實係個女同事既pk老公攔賭, 比左我同事d資料大耳x, 佢個pk老公想佢老婆幫佢咩數 ........ d 死人大耳x不停打電話來公司真係好煩呀又講埋d唔好既野..........請問有冇人知我地做同事既應該點做呀(聽左個電話話冇佢 ...

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

比著我我會一走了之...... 一次又一次咁而家又有小朋友都要為小朋友唸下.

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

點都要報警備案先。

別墅

原帖由 Ros 於 09-5-11 12:26 發表
公司有無報警?女同事與丈夫現在是甚麼關係?他們同住嗎?

公司有無報警 ?....無報警
女同事與丈夫現在是甚麼關係 ?.... 我估個女既剩係好嬲個男既, 其實我暗示過佢盡快離婚要為自己同個b 打算, 但佢都係決定唔到應該點做, 上年先生個b佢話完先想生左個b希望佢老公會為個b改過...但最後都係咁
他們同住嗎? ...... 同

珍珠宮

原帖由 pearjadema 於 09-5-11 12:39 PM 發表

女同事與丈夫現在是甚麼關係 ?.... 我估個女既剩係好嬲個男既, 其實我暗示過佢盡快離婚要為自己同個b 打算, 但佢都係決定唔到應該點做, 上年先生個b佢話完先想生左個b希望佢老公會為個b ...

戒賭係一件好難的事..... 唔係得把口講就得..... 要有人同佢做心理輔導先得.... 佢地會心引.... 應該問下同事而家點打算..... 總之賭仔就唔抵幫架啦....

男爵府

她真係要同個c6斬斷關係,這類人是無可救藥,一定在她家攪她,這樣影响bb成長。

原帖由 pearjadema 於 09-5-11 12:39 發表

女同事與丈夫現在是甚麼關係 ?.... 我估個女既剩係好嬲個男既, 其實我暗示過佢盡快離婚要為自己同個b 打算, 但佢都係決定唔到應該點做, 上年先生個b佢話完先想生左個b希望佢老公會為個b ...

別墅

原帖由 CML2006 於 09-5-11 12:35 發表
我係你個女同事就即刻離婚! 有個爛賭老公喺身邊唔會有將來!

純粹做咗資詢人係唔洗揹數.

打去電話公司話有人騷擾.

如果有恐嚇成份, 可以去報警或備案.

可以ge話, 叫你同事同老闆講返件事.

Good Luck!

...

老闆&同事大家都知架啦 , 我地公司係細公司大家關係好好認識左好多年, 其實佢同未嫁時佢個pk 老公夠胆死欠人錢冇錢還打來公司同我老闆惜, 仲叫我老闆千萬不要比我同事知...到最後當然比同事發現左啦, 跟住我同事即刻自己幫條pk還左比我老闆......
大家都知道佢既苦況...... 但佢唔開心

首頁

尾頁

跳至