興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

如果紅米7同三星A10比,買邊部會好D呢?

洋房

我用了幾年華為, 電量較呢2隻好

洋房

以前星就出名, 1, 2 年就軟件搞慢你部機

子爵府

呀咩956 發表於 19-9-1 13:47
如果紅米7同三星A10比,買邊部會好D呢?

A10 基本上係電子垃圾可以不理,Note7 128G版, 質素會好好多, 當然依家$1598 呢個價位唔可以有要求, 至少影相可以做到景深效果, 依家呢個年代 ,內置最小128G才夠

子爵府

evaevalove 發表於 19-9-1 15:58
我用了幾年華為, 電量較呢2隻好

唔該哂

子爵府

evaevalove 發表於 19-9-1 15:59
以前星就出名, 1, 2 年就軟件搞慢你部機

唔該哂,我其實好耐冇買三星机了,但見佢外型唔錯,價錢又平,所以諗住買添。
阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

子爵府

baby668 發表於 19-9-1 17:12
A10 基本上係電子垃圾可以不理,Note7 128G版, 質素會好好多, 當然依家$1598 呢個價位唔可以有要求, 至 ...

唔該哂,我要求都唔算高,多數睇吓FB、WTP同youtube咁囉,影相有得千幾萬都夠了。
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

子爵府

呀咩956 發表於 19-9-1 18:18
唔該哂,我要求都唔算高,多數睇吓FB、WTP同youtube咁囉,影相有得千幾萬都夠了。
...

內存空間非常重要, 因為所有whatsapp WeChat facebook都係要用內存空間,唔可以放喺sd卡度, 我用緊64G, 長期空間 佔用98%, 要不停刪除相片或影片, 所以強烈建議你買128G, 畀多數百元,你會少咗好多煩惱

子爵府

baby668 發表於 19-9-1 19:22
內存空間非常重要, 因為所有whatsapp WeChat facebook都係要用內存空間,唔可以放喺sd卡度, 我用緊64G, 長 ...

哦~收到唔該哂,原來要留意咁多嘢架?我成日睇外型同價錢,冇諗佢地D規格添。

子爵府

唔知買邊部,見價錢唔算貴,所以兩部都買返來了。

子爵府

回覆樓主:

左:紅米7,中間:三星A10,右:moto e5plus 全部唔使港幣$1000蚊。

子爵府

回覆樓主:

諗住明天買埋聯想k5play,都係唔使$1000,現有客户出新机都只係$600幾咋,好抵。

首頁

尾頁

跳至