單親天地

跳至

首頁
12345...54

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

原帖由 chowky 於 09-5-14 17:25 發表
心情真係影響到癌細胞架...所以千祈唔好咁down...樂觀d面對...如果唔係小朋友,搵邊個照顧呢~

雖然我唔識得諗你既感受,但我只能夠講句"祝你早日痊癒"
感受,真係唔知點講你知....昨日知道(可以講上星期五.姑娘打俾我時.我都好唔開心)面對幾個醫生面談.都幾失控個隻.....心理醫生問我有咩幫到手.我就喊到收唔到聲...主診醫生都好幫我...可能上次我手指手術都有份幫手做....之於..整型醫生(男)...猛咁g 我d 豬腩肉...來補個胸...開頭好煩..同唔多願俾佢再 g (練)好想走,後來....傾傾下又走到個女醫生..加個開頭同我傾護士長....我先安樂d...之後個護士長同我傾返...我又喊....諗起舊豬腩肉補個胸....好唔開心..

子爵府

原帖由 焯嵐媽咪 於 09-5-14 18:53 發表
小朋友係你最好ga推動力,所以你一定要堅強,一定要話比自己聽要捱過依關!
焯嵐媽咪...當我星期五接到姑娘電話後.都知自己..大件事..後個幾日....做埋自己想做ga事(..帶小朋友去沙灘玩...行街...小朋友想食咩都陪佢地去食)到星期三就去睇報告接受現實...我驚我到時真係陪唔到佢地.所以現時親有能力話都同佢地去做

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

don't upset, fight for that... fight for your child... we are all here with you!!!!

you will be ok.

Tracy

原帖由 四眼雞丁 於 09-5-14 18:59 發表
感受,真係唔知點講你知....昨日知道(可以講上星期五.姑娘打俾我時.我都好唔開心)面對幾個醫生面談.都幾失控個隻.....心理醫生問我有咩幫到手.我就喊到收唔到聲...主診醫生都好幫我...可能上次我手指手術都有份幫手做 ...

王國長老

王國長老

原帖由 四眼雞丁 於 09-5-14 18:59 發表
感受,真係唔知點講你知....昨日知道(可以講上星期五.姑娘打俾我時.我都好唔開心)面對幾個醫生面談.都幾失控個隻.....心理醫生問我有咩幫到手.我就喊到收唔到聲...主診醫生都好幫我...可能上次我手指手術都有份幫手做 ...

堅強啊! 盡量推到上去都好, 辛苦過後晴天會來臨!
我會每日祝願妳一切順利!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

別墅

四眼雞丁

勇敢面對,向好方面睇,BK好多人支持你,我住元朗,逢一至五下午3點半要接女放學及星期一早上09:30 - 12:00返學,其餘時間都得閒,有無嘢幫到手? 晤好話"驚晤好意思,因為大家晤識",今日妳幫我,他日我幫妳,要團結互助,有需要就PM我或電郵[email protected]

子爵府

原帖由 kk666 於 09-5-15 03:21 發表
四眼雞丁

勇敢面對,向好方面睇,BK好多人支持你,我住元朗,逢一至五下午3點半要接女放學及星期一早上09:30 - 12:00返學,其餘時間都得閒,有無嘢幫到手? 晤好話"驚晤好意思,因為大家晤識",今日妳幫我,他日我幫妳 ...
多謝你kk666.....我好細膽,所以....有好多野講真接受唔到....感受...唔知點講.....好難受....

等待驗證會員

雞丁,
見到個標題, 以為你轉運添, 唉!

總之睇在大仔同細少份上, 你一定要支持落去呀, 加油呀!佢兩個唔可以冇左你架!

有冇乜野我可以幫你, 你即本開聲la

子爵府

原帖由 shalala1997 於 09-5-15 08:12 發表
雞丁,
見到個標題, 以為你轉運添, 唉!

總之睇在大仔同細少份上, 你一定要支持落去呀, 加油呀!佢兩個唔可以冇左你架!

有冇乜野我可以幫你, 你即本開聲la ...

shalala 1997 :睇到你留言.真係笑左一笑......哈哈...
六合彩又唔見我中..呢d就中到十足.....多謝你呀.自己都幫唔到自己...可來搵人幫........現時擔心ga..小朋友會點...但我媽講左叫我唔駛擔心.專心養病......聽住先啦...哈哈.......但我好驚...唔知點算...唔係嚇你...因為手術後會有好多後遺症..醫生有同我講過..呢幾日唔想食野..一食會諗起會唔會加速惡化....又會諗兩座山移走後...會點...豬腩肉會放係我心口到....諗起我就..好驚...同失眠

民房

四眼雞丁
人你一定要保持心景開朗,唔好唔開心....要笑主去面對

大宅

雞丁,

我想問你醫生有沒有對你講做完手術後要接受電療還是化療?

等待驗證會員

見到你回帖D時間, 都知你成晚冇瞓la

真係六合彩就冇你份, 我知你好驚又好担心, 但驚埋呢兩日好la, 就係兩個仔冇左你唔得, 所以更加要專心養病!

雞丁必勝!
雞丁必勝!

子爵府

原帖由 kck123 於 09-5-15 10:11 發表
雞丁,

我想問你醫生有沒有對你講做完手術後要接受電療還是化療?
kck123:有講.要睇下做完手術.d癌細胞有無走左d二度跡象.有就要醫生決定我識合用邊種方法去做.....

等待驗證會員

Charmaine, 出黎la

我個pm好似壞左, load得好慢呀, 頭先pm左,你, 但好似send唔到呀, 尋日己經係咁la, 你出黎la

子爵府

原帖由 shalala1997 於 09-5-15 10:12 發表
見到你回帖D時間, 都知你成晚冇瞓la

真係六合彩就冇你份, 我知你好驚又好担心, 但驚埋呢兩日好la, 就係兩個仔冇左你唔得, 所以更加要專心養病!

雞丁必勝!
雞丁必勝! ...
shalala 1997 衰婆,係你個帖先會引到我笑.....記得買幾打橙我做車頭燈.....:;pppp: :;pppp:

等待驗證會員

雞丁,

食多D野la, 唔食冇氣力打仗呀!

呢輪我又胃酸倒流, 想食大啖D, 都唔得呀

子爵府

原帖由 shalala1997 於 09-5-15 10:18 發表
雞丁,

食多D野la, 唔食冇氣力打仗呀!

呢輪我又胃酸倒流, 想食大啖D, 都唔得呀
shalala 1997 :真係唔多想食.由其是見到雞物體....關如雞物體都唔多想....諗起手術要做十幾粒鐘...諗起要住七日多醫院..想死!

等待驗證會員

係wor, 我話過要買橙比你sit入個胸到架wor, 叫個整形醫生唔好再攪你D豬腩肉呀, 再攪就對佢唔客氣

不過, 話時時, 近排D橙好細隻, size唔係好掂 , 好似泰國碌柚無論形狀同size都好fit , 你想要大D定細D, 揀定先同整形醫生講, 叫佢攪掂佢

等待驗證會員

雞就梗係唔好食la, 女人之家, 食乜雞je, 梗係食鴨la, 仲要揀隻靚的, 先好食呀

咪好似小甜甜咁, 揀隻咁核突的黎飠, 仲要咁多錢食, 真係見到果隻鴨都想

首頁
12345...54

尾頁

跳至