時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

任何人只要用電郵都可以在以下鏈結搞一個簽名運動.

這運動發起人或機構對自己身份沒有提供任何訊息, 連名都(emoji)一個。何況這是白宮亞侵 Trump的網站。簽名人的資料和政治立場入了美國總統的server,以後的事你自己想。Confirm 咗電郵後,他們以後可以用你的資料支持對方無限次,易如反掌。美國佬搞的電子遊戲完全黑箱作業。他們完全當我地系白痴。

最重要美國唔會真係因簽名人數多就唔通過法案。 美國都係利益政治主導。

另外提議大家停止網上投票及簽署,保障自己個人資料/私隱安全。

大宅

PCCW2319 發表於 19-9-19 19:45

Hk is dying, 我唔介意我D個人資料,只是想比外國知道香港有不同聲音,個3條友不代表香港人

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我都唔會簽,冇需要求美國

水晶宮

coshan 發表於 19-9-19 20:02
Hk is dying, 我唔介意我D個人資料,只是想比外國知道香港有不同聲音,個3條友不代表香港人
...

比外國人知有其他方法。 但知道係陷阱仲走入去......。

或者就當我提醒其他jm啦!因為佢地可能唔知(係陷阱) , 但介意比人知道個人資料。

pooh仔    發表於 19-9-20 13:25

天空之城, 快樂之地

大宅

佢哋好重視呢個法案

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

PCCW2319 發表於 19-9-19 20:05

或者就當我提醒其他jm啦!因為佢地可能唔知(係陷 ...

仲有咩好方法?

珍珠宮

coshan 發表於 19-9-19 20:02
...

一個名和電郵地址唔死得人。。。再唔出聲,國際就真係以為香港人權如黃痴瘋、毒瘤莊、何屎屎講得咁差。

根本香港人權自由一直都冇問題,係有小部分壞分子居心叵測搞破壞。

水晶宮

coshan 發表於 19-9-19 20:05
佢哋好重視呢個法案

危言聳聽。 厄d只睇網上蘋果, 立場新聞嗰d人囉。 甚至只睇標題, 然後就無限想像。你睇佢地連太子死人都相信, 就知道佢去講既野有幾可信啦!

基本上我相信黃絲唔睇報紙(蘋果除外), 都唔會睇國際版, 經濟版。
天空之城, 快樂之地

大宅

PCCW2319 發表於 19-9-19 20:11
危言聳聽。 厄d只睇網上蘋果, 立場新聞嗰d人囉。 甚至只睇標題, 然後就無限想像。你睇佢地連太子死人都相 ...

十幾萬黃C已簽

珍珠宮

其實我唔介意老美通過呢個人權法, 老美有咩資格對香港指手畫腳. 簽唔簽老美都會通過, 唔想俾老美以為香港人真係好驚呢條法案通過咗威脅到香港人, 所以我唔係好gur簽呢條白宮petition. 老美快啲通過晒啲香港人權法, 取消香港關係法, 我想睇下老美仲有咩牌出.

子爵府

LokYauYau 發表於 19-9-19 20:10
一個名和電郵地址唔死得人。。。再唔出聲,國際就真係以為香港人權如黃痴瘋、毒瘤莊、何屎屎講 ...

係,最多以後唔去美國

水晶宮

coshan 發表於 19-9-19 20:14
十幾萬黃C已簽

如果你係相信呢d, 我無野同你講
天空之城, 快樂之地

大宅

PCCW2319 發表於 19-9-19 20:11
危言聳聽。 厄d只睇網上蘋果, 立場新聞嗰d人囉。 甚至只睇標題, 然後就無限想像。你睇佢地連太子死人都相 ...

唔係信吾信既問題,比人歪曲事實到咁,覺得有需要發下聲,出街又驚比人打,fb講又比人unfriend, 上網表下態je, 我唔mind私隱

男爵府

PCCW2319 發表於 19-9-19 20:05

或者就當我提醒其他jm啦!因為佢地可能唔知(係陷 ...

我都没簽!之前看過有問題

水晶宮

LokYauYau 發表於 19-9-19 20:10
一個名和電郵地址唔死得人。。。再唔出聲,國際就真係以為香港人權如黃痴瘋、毒瘤莊、何屎屎講 ...

黃何根本就係佢地d人, 按佢地劇本去做戲之嘛。

如我所講美國真係 會因為簽署反對人數多而反對落實議案咩?

而且最重要係即使你簽署左, 結果都未必如實/真實反影及顯示出來。

結果控制權........
天空之城, 快樂之地

大宅

PCCW2319 發表於 19-9-19 20:28

如我所講美國真係 會因為簽署反對人數多而反對落實議案咩 ...

我知未必有用,起碼confuse下佢地,知道香港不滿美國介入與美國支持甴曱的人並不少

大宅

PCCW2319 發表於 19-9-19 20:28

如我所講美國真係 會因為簽署反對人數多而反對落實議案咩 ...

而家未夠一日已有1萬人簽了,不介意個人資料,是代表真香港人對美國支持甴甲的強烈不滿,如你有更好方法請提出

水晶宮

Thanks

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

伯爵府

RelaxHippo 發表於 19-9-19 20:16
其實我唔介意老美通過呢個人權法, 老美有咩資格對香港指手畫腳. 簽唔簽老美都會通過, 唔想俾老美以為香港 ...

大宅

翻查紀錄之前反送中都有幾萬人玩過白宮啦,今次我唔介意disclose 我資料加入玩埋一份,以表我對3子發言既不滿

首頁

尾頁

跳至