跳至

首頁

尾頁

大宅

Yas = 呢次我識la!

原帖由 jo@pong 於 09-5-16 00:13 發表

死得!!

Joyce EE, 可吾可以Delete左 Yas個Account Ar??
hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

男爵府

原帖由 灝灝B 於 09-5-15 23:47 發表
咁又係 ...... 睇【小】咗你tim!

下次到我要帶埋拉呎出嚟,跟住嚟個價高者得先!

...

『價高者得??』得左之後会点対我個32b架??

其実我只有...30A...

[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

咪玩la ~ ~ ~

係wor ~ 呢味嘢最啱阿大細Mee ga?!唔見佢嘅?!

原帖由 jo@pong 於 09-5-16 00:17 發表

『價高者得??』得左之後会点対我個32b架??

其実我只有...30A...
hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

男爵府

原帖由 灝灝B 於 09-5-16 00:21 發表
咪玩la ~ ~ ~

係wor ~ 呢味嘢最啱阿大細Mee ga?!唔見佢嘅?!

大小mee輪住病...休息中...

[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

男爵府

講返d 正経小小既野先...
吾知全職ma,有無研究過,BB係吾係特別吾聴mami 話??
我個女只要見到BaBa就吾理我,到訓覚先要我...

大宅

林林呢期都係咁ar ~

我問過d 健康院姑娘,佢哋話BB係一期期唔同ga!不同時期佢哋會同唔同人建立安全感or親軏關係,so唔駛咁擔心嘅 ~ ~ ~

原帖由 jo@pong 於 09-5-16 00:40 發表
吾知全職ma,有無研究過,BB係吾係特別吾聴mami 話??

大宅

我不嬲都覺得阿B唔聽我話,因為日日對住我個衰阿媽,又有乜好驚~!!胆大包天~我鬧佢,睬都唔睬下,其他人鬧佢,個樣又頭''dou'' ''dou''~作死呀

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 sharkcaca 於 09-5-15 11:42 PM 發表

喂,你都放過我飛機呀!!! 下次返黎記得唔好漏左我個餐
咪借d意老屈呀

大宅

原帖由 晞玥 於 09-5-16 14:27 發表
咪借d意老屈呀

講得咁難聽架~~你地有所不知喇,大隻妹好掛住你地呀

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 sharkcaca 於 09-5-16 07:07 PM 發表

講得咁難聽架~~你地有所不知喇,大隻妹好掛住你地呀

我都掛住大隻妹,見到佢張相真係引死人,好想咬佢

男爵府

原帖由 灝灝B 於 09-5-15 22:11 發表
我一向幫理不幫親嘅 ...... 算la!一個去錯地方,一個勢力強大,都係嗰句 ...... 冷靜d la ~ ~ ~

槍林彈雨 ...... 撞鬼囉~ ~ ~ :;pppp:

"悪"勢力強大先真~~:;pppp:

大宅

pls count me in~ I am a full-time mom for 2 months la!

男爵府

原帖由 meimei333 於 09-5-17 15:20 發表
pls count me in~ I am a full-time mom for 2 months la!

歓迎歓迎~~

当了2個月既Full Time MaMa 感覚如何?
習慣未? 自己一個湊定有人HelpHelp?

大宅

thanks, 巳經習慣每曰24小時“工作“啦,對住BB係好開心,但初期係幾失落下,包括失去以前工作的滿足感,金錢等等,其實都預左,但真係要適應,最不快係奶奶對於我自己睇番BB有微言,間唔中暗示哩樣個樣,好討厭:;pppp:

男爵府

原帖由 meimei333 於 09-5-18 11:12 發表
thanks, 巳經習慣每曰24小時“工作“啦,對住BB係好開心,但初期係幾失落下,包括失去以前工作的滿足感,金錢等等,其實都預左,但真係要適應,最不快係奶奶對於我自己睇番BB有微言,間唔中暗示哩樣個樣,好討厭:;pppp: ...

gum You 係吾係同99住架??

其実望住個女,我所有吾開心都会走sai...

大宅

I'm a full-time mum ar! Sorry can't type Chinese....
Aye...my bb had fever for 3 days and later found out he had Roseola. It hurts to see him covered with rashes

大宅

Me too. My 99 has to comment on everything I do for my bb. Luckily I only see her once a year! I hope I'm not like that when I become a 99...
原帖由 meimei333 於 09-5-18 11:12 發表
thanks, 巳經習慣每曰24小時“工作“啦,對住BB係好開心,但初期係幾失落下,包括失去以前工作的滿足感,金錢等等,其實都預左,但真係要適應,最不快係奶奶對於我自己睇番BB有微言,間唔中暗示哩樣個樣,好討厭:;pppp: ...

大宅

我無研究過, 不過, 好明顯只要爸爸喺度, 阿仔就唔要阿媽, 除咗瞓覺&飲奶佢會返嚟搵我 .

仲有佢唔驚我發脾氣, 可能對慣咗; 但係爸爸大聲d, 佢就會定咗.mouth:

原帖由 jo@pong 於 09-5-16 00:40 發表

大宅

但係點解文文24小時都仲係要亞媽架, 想"蛇"下都唔得添. 幸好佢都仲驚我, 不過遲D唔知會唔會當我發"UP"風呢.

原帖由 NokNam 於 09-5-19 00:20 發表
我無研究過, 不過, 好明顯只要爸爸喺度, 阿仔就唔要阿媽, 除咗瞓覺&飲奶佢會返嚟搵我 .

仲有佢唔驚我發脾氣, 可能對慣咗; 但係爸爸大聲d, 佢就會定咗.mouth:mouth:" />

...

大宅

係咪同99住,好彩唔係,應該係話死都唔制

首頁

尾頁

跳至