親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 wcpcelia 的帖子

Alpensia滑雪 溫馨提示:

如果你地會玩埋夜雪建議8:30左右去訂定晚餐

前幾年去時父子兩玩到9點幾,

發現除便利店外就開淨得返一間pizza

好在我8:30左右就去左訂定餐

等父子玩完就一齊去取餐即回房慢慢吃.

見有D家庭9點幾先來叫餐

得返一間好多人好多野食已無,同要等.

另有間炸雞好好味, 但要等成個鐘

所以想食又係預多D等候時間

而且呢間係收得早既

商場內係有間店買滑雪衣褲用品

但健議買定因真係不便宜款式一般

侯爵府

如果跟教練私人學, 初學有冇需要包埋LIFT PASS?
我仔自己跟教練初學snowboard, 有買埋LIFT PASS
教練教到咁上下會帶佢地上山.
同場有幾個成年人有買埋LIFT PASS但無得上
因教練話佢地學唔曉叫佢地唔好上

不過真係要叫小心D,

有個後生仔沖落來太快結果整親腳

wcpcelia    發表於 19-10-31 13:58

子爵府

yuyu.c 發表於 19-9-25 16:10
我屋企d男人都係,所以佢哋會帶波鞋。

有冇買雪鞋link?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

010 發表於 19-10-31 12:04

Alpensia滑雪 溫馨提示:如果你地會玩埋夜雪建議8:30左右去訂定晚餐前幾年去時父子兩 ...

唔該曬, 請問有間24小時便利店, 知唔知是大約近邊度?
另外, 你買嘢/食嘢會唔會用信用咭付款, THX

用戶要求終止服務

牛年勳章

happykk 發表於 19-10-31 12:56
有冇買雪鞋link?

【冬大码户外情侣运动雪地靴男女防水防滑雪鞋保暖东北棉鞋登山军靴】https://m.tb.cn/h.eIUB7TF?sm=3e2926 嚸↑↓擊鏈ㄣ接,再选择瀏覽→噐咑№亓;或復ず■淛这句话¢zOmdYsoMWoN¢后咑閞(emoji)淘灬寳(emoji)
未經許可,請勿轉載

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有冇買雪鞋link?

男裝?我搵唔返啦,買佐幾年。

子爵府

wcpcelia 發表於 19-10-31 13:59
唔該曬, 請問有間24小時便利店, 知唔知是大約近邊度?
另外, 你買嘢/食嘢會唔會用信用咭付款, THX

24小時便利店係buiding 101,
買夠數可退税,記得带passport

複式洋房

想要教練資料,可以pm我嗎?謝謝(emoji)(emoji)

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

happykk 發表於 19-10-31 18:00
24小時便利店係buiding 101,
買夠數可退税,記得带passport

唔該曬請問你呢張圖, 有無邊度揾到清楚一點的版本...
我在GOOGLE揾到, 都係比較濛查查

子爵府

wcpcelia 發表於 19-11-1 09:14
唔該曬請問你呢張圖, 有無邊度揾到清楚一點的版本...
我在GOOGLE揾到, 都係比較濛查查

我都係Google揾

雲母殿

happykk 發表於 19-11-1 12:28
我都係Google揾

咁我應該都係揾到同一張

有冇其他JM有呢張地圖, THX

侯爵府

其實購物商店在雪租行過去幾分鐘,
你到時會發覺來來去去都係個到
你到左行一個圈便清楚了

雲母殿

010 發表於 19-11-3 16:16

其實購物商店在雪租行過去幾分鐘,

謝謝你

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有冇買雪鞋link?

剛剛見到,我老公係買尼款,話好著

【TNTN韩版户外冬季俄罗斯羽绒东北高筒防水男女情侣滑雪地鞋棉靴子】https://m.tb.cn/h.evVscK7?sm=a425c8 點£擊☆鏈バ接,再选择瀏覽●噐○咑№亓;或復ず■淛这句话₤0UvcYw8HSQ5₤后咑閞(emoji)淘灬寳(emoji)

子爵府

yuyu.c 發表於 19-11-22 22:07
剛剛見到,我老公係買尼款,話好著

Thx,
双11買咗

wcpcelia    發表於 19-11-23 16:14

伯爵府

yuyu.c 發表於 19-9-30 23:20
學4小時,1對3 $350000won

可pm 教練我嗎

大宅

請問可否介紹教練聯絡方法給我,謝謝!

複式洋房

請問可以介紹教練嗎?

男爵府

可否pm教練資料比我,唔該晒!

別墅

tai_sui_lai 發表於 19-9-25 19:29
可以介紹個私人教練聯絡方法嗎?謝謝

我都想知私人教練資料, 麻煩晒(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至