時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024勳章

眼盲嘅就睇唔到喇

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

好野 暴徒可以打差人頭
差人唔可以還手
然後暴徒點侮辱人都得
而家還句口啲黃絲都無限放大

好簡單 立法辱警罪
咁警察唔駛咁勞氣啦

大宅

呢句說話其實就係現實,唔好扮晒大義懍然,公屋仔公屋妹其實都係貶義

侯爵府

2024年龍年勳章

ET.UFO 發表於 19-10-3 19:46
今日新聞,你冇睇?

佢一定係喬裝警察

大宅

坦白講有本事住緊幾千萬天璽,點會住公屋
派到隊上到樓坦白講幾多錢人工?仲話大大聲話唔怕俾人知道

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

ckat 發表於 19-10-3 19:39
警察咁專業,唔會咁易俾人挑釁的。

你試下

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

czl115 發表於 19-10-4 01:25
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/坦克人

唔該你啦⋯⋯我都知你死唔斷氣,我都話,如果jm們對六四有興趣,就自己從「不同」渠道同「多角度」思考。 你唔洗嘥時間去用假新聞嚟說服我,你係啱,無意思。

求其揾維基資料就想話說服人,要「不同」渠道同「多角度」思考。算把啦⋯⋯

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

czl115 發表於 19-10-4 01:17
曱甴口中的良知,是否打人縱火掟磚掟汽油彈破壞港鐵剪交通等呀。如果係嘅話,咁我真係要承認自己沒有這樣 ...

你係咪傻左呀⋯⋯呢個題目講緊警察回人嗰個,你就伸延到六四同小強打人縱火,咁100個po都唔夠你講

知啦近距離開槍同噴糊椒噴霧係白衣人、福建幫、同黑衣人打人,警察處理方便不一係啱你同警察最有良知,咁你滿意啦⋯⋯

水晶宮

2024勳章

feclagnes 發表於 19-10-4 07:12
你係咪傻左呀⋯⋯呢個題目講緊警察回人嗰個,你就伸延到六四同小強打人縱火,咁100個po都唔夠你講: ...

你連甲甴打人都唔敢認,你嘅良知,有幾分可信?
仲有,邊個先延伸到六四呀,係你呀
不過我知你又唔會認嘅,白紙黑字也可以抵賴得掉,服左你
論無恥,我認輸

水晶宮

2024勳章

feclagnes 發表於 19-10-4 07:03
唔該你啦⋯⋯我都知你死唔斷氣,我都話,如果jm們對六四有興趣,就自己從「不同」渠道同「多角度」思考。 ...

係邊個求其搵資料啊,不過我知道你嘅,就算事實全擺於你眼前,有圖有視頻,你都會選擇性失明,無論六四或今次暴亂
明明六四有軍人被燒死,係鐵一般的事實,你睇唔到,咪繼續盲囉

侯爵府

不如討論埋:

叫人黑警死全家嘅有幾口賤、惡毒

水晶宮

2024勳章

feclagnes 發表於 19-10-4 07:03
唔該你啦⋯⋯我都知你死唔斷氣,我都話,如果jm們對六四有興趣,就自己從「不同」渠道同「多角度」思考。 ...

你去youtube search一下坦克人,有好多片,隨你睇,可以清晰見到坦克人被多人拉開及離開現場。假咩新聞?係邊個唔求真?
你盲,睇唔到,可以理解
由此推彼,你睇到嘅,係乜嘢「真相」?不過係自欺欺人罷了

珍珠宮

回覆樓主:

鬧交講既野一定難聽,警察真係受夠啦,支持香港警察拉哂班製造嘈音既市民,還社會一個安寧。

珍珠宮

czl115 發表於 19-10-4 08:15
你去youtube search一下坦克人,有好多片,隨你睇,可以清晰見到坦克人被多人拉開及離開現場。假咩新聞? ...

人係會進步,國家亦一樣會,只懂停留喺以前,中國係唔會有今日既強大,學下中國啦。

水晶宮

2024勳章

feclagnes 發表於 19-10-4 07:12
你係咪傻左呀⋯⋯呢個題目講緊警察回人嗰個,你就伸延到六四同小強打人縱火,咁100個po都唔夠你講: ...

曱甴壞事做盡,有目共睹,你有冇譴責過一句?
賴得X寫下黑警死全家,你有無譴責過一句?
戴健X寫下祝警察小朋友活不過七歲,你有無譴責過一句?
警察日日被小只不過講左句氣話,嘩不得了,簡直比殺人還嚴重,馬上開動所有文宣,日批夜批,唔係執到寶係咩?

首頁

尾頁

跳至