美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

上年12月呢我就做咗Ultherphy 位於銅鑼灣第一間大型上市美容院,無可否認效果顯著,因為當時係見到另外一位朋友做完塊面勁瘦勁靚所以先戰戰兢兢咁樣去試。

但其實呢一個療程價格真係十分之高昂正常來講應該要接近30,000至38000 ,而且都幾痛,認識一位朋友係做醫生嘅佢指出如果30至35歲都係應該一年半至兩年左右先需要做一次,我正正係呢個年齡層所以呢就打算去到下年年底先會再做。

複式洋房

BabeElla.Wong 發表於 19-10-8 14:21
上年12月呢我就做咗Ultherphy 位於銅鑼灣第一間大型上市美容院,無可否認效果顯著,因為當時係見到另外一位 ...

我問醫生做無針埋線定係做Hifu 答案就係其實都冇乜所謂㗎啦!都係純粹保養,講返呢兩次嘅埋線我覺得價格比較實惠而效果顯著,因為Hifu 大概都要$3000, 無針埋線全面就系$1000多少少,可以持續到一個月,喺呢度分享嘅係希望同其他做咗Ultherapy 嘅朋友講千祈唔好淨係信晒美容院講嘅嘢啊 ! 個間上市美容院呢真係每兩個月就會打電話黎sell我去再做.但係我問過幾位唔同醫生嘅意見都話只係需要一年半至到兩年之後先做就得㗎啦慳返啲錢啊!

嗰間中小型美容院啦佢裏便嘅美容師都幾有心機,埋線嘅效果係好明顯而且呢唔會同你計發數。價格來講我就覺得OK 啦因為最怕就係平但計發數無效果咪仲浪費。

複式洋房

BabeElla.Wong 發表於 19-10-8 14:24
我問醫生做無針埋線定係做Hifu 答案就係其實都冇乜所謂㗎啦!都係純粹保養,講返呢兩次嘅埋線我覺得價格比 ...

普通無針都可以做一次維持一兩年咩

複式洋房

天使飛飛飛 發表於 19-10-8 15:10
普通無針都可以做一次維持一兩年咩

我做Ultherapy
唔係普通無針先的

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至