時事熱話

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ginevra 發表於 19-10-14 11:12
你懂不懂咩叫臥底?還有員警去販毒團夥臥底,不幫手做幾單嘢毒梟會讓他入夥?做這些是為了搜集證據捉首犯 ...

HI , JM

佢地既圖係黃C文宣看圖作文黎.
警車入面那個係疑犯, 事實係破壞MTR那人被警察拉咗先會座响警車入面

黃C文宣佢地改圖.

詳情:
https://www.facebook.com/1564686 ... 01202657954?sfns=mo

raven    發表於 19-10-14 12:02

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 greetings 的帖子

呢D 叫証據, 你攞得出黎先好笑!!!!

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 greetings 的帖子

睇#61 啦!!!!
知你佔中時撐到而家, 過左咁多年, 成熟D啦!!!

大宅

fatmth 發表於 19-10-14 11:54
HI , JM

看來這個已經是他們最有利的“證據”了,不奇怪現在還有人喊還眼

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ginevra 發表於 19-10-14 12:17
看來這個已經是他們最有利的“證據”了,不奇怪現在還有人喊還眼

他們還有很多很多所謂「證據」,事實係看圖作文/ 倒果為因/用剪輯片去欺騙一些沒有睇直播,沒有做fact check 既市民仇警。
班暴徒最可恥係敢做不敢認。佢哋發覺開始失民意,就傳風向,將d罪行懶去卧底/ 中共/ 政府到,行為低賤無恥至極

新聞連結: 「禁蒙面法」連登仔指「裝修」過火 社運人士憂運動失支持
https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/382814/%E7%A6%81%E8%92%99%E9%9D%A2%E6%B3%95-%E9%80%A3%E7%99%BB%E4%BB%94%E6%8C%87-%E8%A3%9D%E4%BF%AE-%E9%81%8E%E7%81%AB-%E7%A4%BE%E9%81%8B%E4%BA%BA%E5%A3%AB%E6%86%82%E9%81%8B%E5%8B%95%E5%A4%B1%E6%94%AF%E6%8C%81

禁止訪問

公爵府

回覆樓主:

總之佢地覺得佢地好和平,拆地鐵站,破壞唔係佢地。
一句講晒,你話個d係警察扮的,你地人咁多唔去捉佢出黎公審佢。

男爵府

其實好弱智
反工又整多d野比自己做?所以扮示威者?
正常打工都吾想有野做,開開心心等收工
黃絲系甘亂講,又有班人信
邪教甘無腦到甘都信佢地真系無得救

伯爵府

好媽媽勳章

只要有D常識既都唔會相信!
好無稽!

子爵府

所以咪立蒙面法囉,個個真面目示人,你第口中的黑警咪唔可以扮你地囉,政府幫你地揾黑警你地又唔肯,想點呀

伯爵府

咁就唔駛咁多人出來聲援, 白痴冇得醫

公爵府

一句講晒, 佢地咁仇警, 如果有警員在場扮, 佢地仲唔溶左佢, 打死佢咩! 點會俾佢做咁多野.
一切都係惜口, 做得出, 又唔敢認, 將懷事推晒去警員, 你當人傻的嗎?

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

反對一切暴力!

係,(emoji)部暴力係警察扮嘅!

請香港未來主人翁拯救香港吧!

係街度見到暴力行為請勇敢沖向前扯下佢地嘅蒙面,請記者拍低佢地嘅真面目,向公眾揭發佢地所有罪行!並呼籲你地嘅同行者唔好打開雨傘☂️遮掩暴力嘅罪行,否則我地會誤會你地係一伙,睇唔到施暴者係警察扮嘅!

侯爵府

普世價值 發表於 19-10-13 21:35
已經有好多片証明警察扮示威者破壞, 你自己上網搵下就知.

所以由得D「黑警」狂打D由他們扮的黑衣暴徒便正確了,我們所有普通市民支持

大宅

明明直播影住, 仲有得賴? 當場捉埋人
之前無證無據, 就話人地太子站, 射盲眼, 浮屍, 性侵...呢D就信到十足
原來所有野都唔洗證據, 佢地就係法庭

大宅

11歲警察扮

大妹妹    發表於 19-10-29 13:58

大宅

無盡夏 發表於 19-10-14 23:17
11歲警察扮

佢地睇得太多周星星電影

別墅

b3410 發表於 19-10-13 23:48
只能說明人只會相信自己想相信的。大數據,人工智能,AI只會推送你常看的新聞,網站,媒體,會慢慢被AI控制 ...

你講得非常正確!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

而家幾歲就可以做警察架喇?
(藍衣小孩)

子爵府

普世價值 發表於 19-10-13 21:35
已經有好多片証明警察扮示威者破壞, 你自己上網搵下就知.

係咪嗰D日本AV

首頁
23456...7

尾頁

跳至