時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

問的內容永遠针对警察!只有新華社的記者関心受傷警员及情緒 黑記!黑護!黑老師!黑社工!黑牧師!香港玩完

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

不嬲都係咁架啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

回覆樓主:

黑記,黑心記者!

男爵府

回覆樓主:

1。 佢地係披著黃色背心的暴徒
2。 香港主流媒體只有作家沒有記者

結論:不存在記者醒唔醒覺嘅問題

子爵府

KATRINE 發表於 19-10-14 16:58
問的內容永遠针对警察!只有新華社的記者関心受傷警员及情緒 黑記!黑護!黑老師!黑社工!黑牧 ...
大批解放軍到香港果一刻

男爵府

buyroc 發表於 19-10-14 17:30
1。 佢地係披著黃色背心的暴徒
2。 香港主流媒體只有作家沒有記者

同意

大宅

KATRINE 發表於 19-10-14 16:58
問的內容永遠针对警察!只有新華社的記者関心受傷警员及情緒 黑記!黑護!黑老師!黑社工!黑牧 ...

真係估唔到香港搞到咁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至