時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

尋日下午搭港鐵,上港鐵站前見到幾個防暴圍住幾個人查緊身份證,我呢啲良好巿民當然冇野啦,好想同盲黃講咩無差別拉人,簡直廢話,我地4個人行過冇野囉,跟住入閘,居然見有暴徒出閘又話罷搭嘅,咁冇骨氣,跟手有個中年大叔同佢地報料話有防暴叫佢小心,我心入面講粗口,一排年紀都是非不分,不知所謂

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

黃二少奶 發表於 19-10-14 17:49
尋日下午搭港鐵,上港鐵站前見到幾個防暴圍住幾個人查緊身份證,我呢啲良好巿民當然冇野啦,好想同盲黃講咩 ...

唉!嘛多得呢班撐暴徒囉,撐到佢地警察都夠膽殺。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

808280 發表於 19-10-14 17:55
唉!嘛多得呢班撐暴徒囉,撐到佢地警察都夠膽殺。

仲有可能冇記者啦,啲賤人幾合作呀,貪生怕死

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

多得有呢D是非不分既人, 香港死亡既幫兇, 幾廿歲都冇腦

水晶宮

回覆樓主:

又話咩警察見人就打,我尋日冇見到囉,只要你合作,根本冇事發生

伯爵府

就係呢班人助長暴徒,先攪到今時今日都收唔到科

首頁

尾頁

跳至