自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

見世界各地都有人賣某國際公司香薰,或者精油,健康食品用品等,自己個網頁就開檔,果d係咪算直銷? 真係賺到錢?駛唔駛自己入貨先?

呢度成日有人自稱做ftm 又可以賺錢,又有好多人叫佢pm,實際有冇人透過呢種方法搵到工賺到錢?

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

bosch 發表於 19-10-22 08:43
見世界各地都有人賣某國際公司香薰,或者精油,健康食品用品等,自己個網頁就開檔,果d係咪算直銷? 真係 ...
賺到嘅就真係可以好好賺,但搵唔到嘅有好多好多

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

bosch 發表於 19-10-22 08:43
見世界各地都有人賣某國際公司香薰,或者精油,健康食品用品等,自己個網頁就開檔,果d係咪算直銷? 真係 ...

實會話搵到架
唔係點搵下線

珍珠宮

搵到下一個水魚就賺到

不過我只係見到蝕錢果d

水晶宮

傳銷....好揾親人及朋友苯.

男爵府

醒目開學勳章

諗起噴噴,突然無哂影咁。。。
敢夢。想飛。談何容易?
終於我選擇豁然一試。
有得有失,又可否一直堅持?
<教養孩童,使他走當行的道
  就是到老他也不偏離>

男爵府

babytt2 發表於 19-10-22 09:57
搵到下一個水魚就賺到

不過我只係見到蝕錢果d

搵到下一個水魚就賺到

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

朋友chur我,chur到幾乎無朋友做
最後我好坦誠話我真係無興趣,但好樂意聽佢分享工作苦與樂
曾經問過佢達成夢想未呀,佢神神祕祕笑話就快
然後.....無然後了(明顯做唔住啦)

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

諗起噴噴...我又係

珍珠宮

實有人搵到 有人搵唔到, 你講果d 每月keep 住買幾錢貨hold 住個ac. 自用一定用唔到咁多。 sell 唔到焗自己買。

大宅

回覆樓主:

賺到,緊係賺到啦。如果你係嗰間公司一開始發展就入去做,咁你就係食物鏈嘅頂層,你下線嘅所有下線都幫你搵錢。係傻豬豬先會走去做d已經發展左好耐嘅公司。當然啦呢d錢唔係個個人賺得落手

首頁

尾頁

跳至