美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

她們會否 hard sell, 一個格仔幾錢?

禁止訪問

大宅

Yes

大宅

tangviv1 發表於 19-10-23 21:04

我係佢到都做左6年了...(但唔係淨係去佢呢間做.仲有去其他beauty)
我無買過你講既格仔plan...但有聽過..麻麻地唔太吸引..而且係買得多格先會平.

所以我寧願買次數plan...佢地d plan好多時係...1個plan有幾樣野可以做...當然..可能你只會做其中2-4個啦.

至於hard sell...我自己覺得ok...因為做緊時美容c係唔會sell..(出面好多一路做一路sell.超煩人)
咁..幾時會有人sell你呢?就係....入房前..可能會問你試唔試下新野..做完後...講下呢排有咩promo...
但唔會每次問...每次講....可能幾次先捉你sell一次....好多時做完簽名就可走人...
或者..當佢想講時..你話唔洗啦..佢地就唔點講架啦..都係簽名走人...88

但我要提既..就係唔hard sell..唔包括旺區....即係旺角呀個d大場...大場好似跑數跑好勁....個d就有機會..成日做完後會sell.

禁止訪問

複式洋房

回覆樓主:

hard sell呀 同埋我覺得佢地用個d product 都唔掂

大宅

KaseyYuen 發表於 19-10-26 22:28
hard sell呀 同埋我覺得佢地用個d product 都唔掂

我只會做機...因為最有效果都係做機..因為我做firming多.
如果保濕之類..你要成日做先有效..

如果比得起錢..去 glycel/eurobeaute..也是不錯的.
但都係會hard sell...

禁止訪問

牛年勳章

大宅

leoanahuang 發表於 19-10-27 01:24
sell 唔敢去!

其實10間,有9間都sell...仲有1間唔sell..會係每次收費...
最初..我都有去下每次收費...但真心效果不是很好...而且單次一定仲貴.
同埋..心理上..又唔會要自己一定要幾耐做1次..結果做下唔做下...更加沒效果.

而且生活人好多野都係會sell人...買樓,買保險,買護膚品..........
呢個只係應對能力....習慣了..就不會是問題,

可能我多口啦...真係咁內向/應變能力不好..只可買機係屋企做...但你去買機時..都係有人sell-0-

大宅

tangviv1 發表於 19-10-23 21:04

好hard sell㗎,未必做到哂Package,就叫你再賣,又話平好多.......後來我都唔想再去了

首頁

尾頁

跳至