跳至

首頁
12345...28

尾頁

禁止發言

大宅

原帖由 rain22man 於 09-5-16 22:16 發表
我係825bb, Mama miss左參加0808一歲生日會!:(
有冇BB可以同我一齊慶祝首個生日??

我bb係822,我都miss左呀! 我都有興趣架! 睇下有乜搞作呀!

禁止發言

大宅

原帖由 rain22man 於 09-5-19 23:41 發表
Tomato mama,

我本來是0809mama, 但bb最終都係0825出世...
我而家有共有4個0825mama喺8月16/23日Sunday出黎搞小型生日會, 你有否興趣? 可叫埋其他mama一齊join...
而家好初步, 你有否其他好提議??

...

我本來都係0809mama喎!

我地822都有3個mama喎! 我地都想一齊慶祝呀!

不過我都唔知搞乜好...

複式洋房

我都有興趣, 我BB是8月29日出世, 可否預埋我哋呀?

禁止發言

禁止發言

大宅

原帖由 rain22man 於 09-5-20 21:30 發表
你bb是否喺荃灣廣安出世?

有否問822mama邊日得閒? 佢地有無提議?

係呀! 你又知o既??

我地未傾日期呀! 如果星期六的話,不如15/8呀! 因為我諗22/8可能要同屋企人一齊慶祝啊!! 如果星期日的話,23/8下晝都好呀! 仲近大家bb的生日添!!

大宅

其實地點方面,我諗會所會好d,我自己就住屯門海典軒,亦有個唔錯的會所,唔知大家會唔會覺得太遠呢...

禁止發言

禁止發言

大宅

我個會所有2個function room,大果個都可以容納25人到,係泳池隔離都幾靚...而function room旁就在個兒童遊樂場,俾bb爬下、玩下都ok的!

Ref Photo:
[url=http://hk.myblog.yahoo.com/jw!kp ... --/article?mid=2307]http://hk.myblog.yahoo.com/jw!kp ... --/article?mid=2307[/url]

其實我果道都有bbq,不過8月我諗會太熱...

不過如果真係太遠,其他地方都ok o既...我見有d mama就cafe可以包場,唔知係點呢...

大宅

環保接龍勳章

我係822mama,(tomato_mama提起的其中一位呀。)我想參加呀。日子我暫時822果日同全家人慶祝外,其他日子應該都ok,時間地點你地話事啦,我屯門同馬鞍山都可以嘎,志在同8月媽媽交流下,又想看看其他8月bb呀,因為同年同月呀嘛重有同日添。:)

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我本來都係0809mama,依家係822mama,我都想參加,好想囝囝同下其他BB玩,但係唔知有無精神,成日暈,因為依家陀住細B...

禁止發言

禁止發言

大宅

原帖由 cherry小石川 於 09-5-21 08:11 發表
我本來都係0809mama,依家係822mama,我都想參加,好想囝囝同下其他BB玩,但係唔知有無精神,成日暈,因為依家陀住細B...

係呀! 我地果時係0809都有傾過計嫁! 你咁快就有細b喇! 真係恭喜晒呀! 三年抱兩喎!!

希望到時你已經唔會暈同埋可以出席到啦!! Take care ar!!

禁止發言

禁止發言

大宅

原帖由 rain22man 於 09-5-21 12:37 發表
Tomato mama
好好奇呀, 仲未見你覆我以下內容, 究竟我地BB係吾係同房呢?

因為我miss左你個email呀!! 不過我唔係你個同房呀! 因為我要開刀,所以住3樓呀! 不過餵奶時唔知有無見過你呢? 因為我都成28/8先出院!

首頁
12345...28

尾頁

跳至