想生BB

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你之前試邊位 ? dr. tay評價都ok.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 Badluck 於 09-5-18 23:22 發表
真係好多謝pinkdoll 同dirty姨姨 你哋啲comment, 我聽咗後真係個心舒服啲. 你們知道Dr chan會响邊到做ivf嗎, 收費貴嗎?

但其實我個問題都未解決,我唔知點同老公開口. Dr chan叫我唔好再拖, 因我年紀唔細, 但由於我 ...

你或者可以叫 Dr. Chan 寫紙俾你排政府不育科, 因都要排期 年半左右. 咁你係期間可以同老公試下 IUI 同埋調理下身體.

如果中左, 就唔駛做 IVF. 唔中既話, 就可能岩時間做 IVF.

瑪瑙宮

原帖由 Badluck 於 09-5-19 22:24 發表
其實我响這個bk都好曾提過其實自己已經試咗5次iui同3次ivf,我真係應該心死,但我又做唔到. 我都知就算ivf都只可20%機會, 更可況我係超高齡, 個機會就更是低上加低...

我成日都可响bk得知某些姊妹怎樣有奇蹟,真希望 ...

不如, 你真係試下抖返 幾個月, 乜都唔好做, 鍾意幾時dodo就dodo , 當放下大假. (好多人係放棄時/隨意時就中架啦)

瑪瑙宮

原帖由 xglo 於 09-5-21 16:05 發表
lalamike
你果衰野...咁鬼好記性嘅...真係錫哂你!!!我貪心囉,本來book左陳志慧,而家又book埋陳世樂 ...

你唸住 2邊一齊睇?

首頁

尾頁

跳至