論盡家傭

跳至

首頁
45678...20

尾頁

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

男爵府

唔制呀, 買貴左添.......早一日睇到個post就好啦!!

我尋日先confirm左工人張airticket, 去日惹坐GA(要過夜, 連一晚hotel), 7月尾走, 前後20日, 連TAX要$2727, 不過可以分期12個月pay..

男爵府

唔該 PM資料比我吖. many thanks!
原帖由 iouemily 於 09-6-16 13:58 發表
中銀都好平, 直航去四水(來回), $1780+280(TAX)
搭加魯達機

大宅

Hi Ghost2001,

Could you pm me with your travel agent's details. Many thanks!

大宅

好媽媽勳章

我要炒亞公主呀,麻煩你send 埋俾我丫,thx

大宅

岩岩係priceline訂左7月頭,都係1100+tax385之嘛。

別墅

急..訂機票

想問下去邊樹訂會平..請指教
隻瘟神本月三十日走

民房

我個工人都係要8月9号直航, 但係我問佐幾間旅行公司 (永安, 康泰...等) 這日無位. 我個工人又唔肯平日飛, 咁工人個細妹, 就搵佐一間專做印尼機票既Agent, 個Agent都係印尼人, 9/8佢地攞到機位, 嘉魯達航空 - 來回$2577包稅, 比起你地個價, 我覺得貴佐好多.

我還未出機票, 但個工人要求要今個星期日出票, 因為驚無機位, 所以希望你地可以介紹Agent給我. Thanks!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今日終於出左機票la!
以下係我去問價的時間同價錢,發現同一agent唔同時段出機票的價錢可以相差好遠。大家記住格價先出機票呀!

原本工人想7月16日返印尼日惹
時間 agent 價錢
5月中 大部份 travel agent 25xx+tax (轉機)
5月中 四x travel agent (ghost2001介紹) 25xx+tax (轉機)
5月中 x球 travel agent 18xx+tax (轉機)

工人改變主意想7月17日去印尼峇里
5月中 x球 travel agent 2246+206 (直航)
5月中 航空公司 及 印尼 agent 25xx 包稅 (直航)
6月頭 印尼 agent 20xx 包稅 (直航)
6月頭 四x travel agent (ghost2001介紹) 1780+206 (直航)
6月頭 x球 travel agent 1740+206 (直航)

最後搵左 x球出機票,過數後一日已出到電子機票,慳返時間同車錢去agent 到出機票。

男爵府

畀面勳章 大廚勳章

原帖由 dkbaby 於 09-6-17 14:17 發表
今日終於出左機票la!
以下係我去問價的時間同價錢,發現同一agent唔同時段出機票的價錢可以相差好遠。大家記住格價先出機票呀!

原本工人想7月16日返印尼日惹
時間 agent ...

點解 tax $206嘅?
我買時係 $259喎,又平咗!
我朋友book8月都係$1780+tax 去泗水。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

因為直航機去峇里,所以d稅比起要轉機既會平d。
去日惹要轉機要$3xx稅。

男爵府

熱血勳章

Please PM the info to me too !!!

Thank You !!!

別墅

原帖由 ghost2001 於 09-6-17 14:49 發表

點解 tax $206嘅?
我買時係 $259喎,又平咗!
我朋友book8月都係$1780+tax 去泗水。

我搵到間OPEN TICKET 1542 (包TAXES)泗水喎!

別墅

原帖由 dkbaby 於 09-5-17 17:12 發表
印印7月返印尼,搵左機間AGENT 問香港去印尼日惹機票,全都要25XX以上,點知搵多機間問,搵到一間TRAVEL AGENT只收入18XX+2XX稅,仲有電子機票,唔使晒時間走去AGENT都搞,大家買機票時記住要格價呀! ...

Can u also pm the details to me ? thank you !

別墅

原帖由 rats 於 09-6-7 06:53 發表
Can you tell me which旅行社? Thanks!

Hello, Can you pm the info. to me ? thank you !

大宅

Please e-mail: [email protected]

洋房

I also want it too, please email to me : [email protected], thank you so much!!~

別墅

Please also pm to me, thanks.

大宅

Pls pm to me, thanks a lot

別墅

I also want it too, please PM me
http://bd.lilypie.com/LFaRp8/.png[/img][/url][/img]

首頁
45678...20

尾頁

跳至