夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

點解你既說話可以如此無情......
我仲要忍忍忍忍忍
銀包唔見錢.懶我攞左..我答'冇.攞左你錢我唔駛咁窮啦"換來一句.."我點知你呀.你都貪得無厭"
吓.....我貪得無討厭....呢句說話我真係幾心痛,不過我冇駁佢..
禽日......我煲湯唔小心整跌煲蓋,我怕嘈醒佢.我用腳擋住.點知腳背條筋腫晒..佢起身我同佢講..
佢答案竟然......"係你自己蠢,攞黎衰.一個煲蓋有幾嘈.嘈醒左我最多比我鬧兩句.抵死..我隻手都因為做野做到痛啦.又唔見我出聲,少少野係咁嘈"
今日我同佢講唔買冷氣啦.咁貴,不如買冷風機啦
點知佢答"而家買唔買你話事架..你話事就自己比錢買.
買冷氣咪益左你咩.."

我係你老婆.點解講野可以咁無情...唔望住個仔都唔覺得自己係你老婆....原來要做你老婆係咁架..
我真係唔做啦..............
子峻媽咪

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

其實你吾再做佢老婆係明智既決定!
吾好再浪費自己既青春,你吾離開,你根本睇吾到出面既世界係甘天高海闊(就像從前的我)

子爵府

原帖由 峻峻媽 於 09-5-17 20:52 發表
我仲要忍忍忍忍忍
銀包唔見錢.懶我攞左..我答'冇.攞左你錢我唔駛咁窮啦"換來一句.."我點知你呀.你都貪得無厭"
吓.....我貪得無討厭....呢句說話我真係幾心痛,不過我冇駁佢..
禽日... ...

妳個c6真係好唔尊重妳呀...我之前都有睇過妳d post...但無留過言, 但我真係忍唔住喇, 邊有咁o既人架??? 仲傪過做佢工人呀, 咩叫"益咗妳"呀??? 係咪男人嚟架, 老婆唔係娶返嚟錫架咩?! 涼吓冷氣都叫做益咗妳...佢當妳係咩呀???

男爵府

你個 c6 都唔係人, 咁的說話都可以講, 真係睇唔過眼, 你係唔係平時就得佢太多 所以佢就咁對你

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原帖由 峻峻媽 於 09-5-17 20:52 發表
我仲要忍忍忍忍忍
禽日... ...

係未由開始結婚到現在都係咁架?

男爵府

我真係冇勇氣呀..我好驚...我唔係因為愛而怕失去佢
何況我對佢已經...........冇乜感覺
我只係怕.一個女人帶住個仔唔知會點.
住又唔知住邊..
又冇錢...
咁樣為自己走左去好似累左個仔咁..
我真係好怕..........
子峻媽咪

男爵府

呢d係乜野男人黎架,咁絶情的說話都講得出,你快些離開佢啦,等佢後悔。

男爵府

原帖由 dondoonbb 於 09-5-17 21:37 發表
你個 c6 都唔係人, 咁的說話都可以講, 真係睇唔過眼, 你係唔係平時就得佢太多 所以佢就咁對你

我以前唔係咁架..我都好潑辣架..邊會就佢架
不過自從個仔出世後.......
我真係善良左
自己一廂情願想..如期改變唔到一個人.不如去學習接受呢個人..希望咁樣會舒服d....
可惜我變.佢亦跟住變了...............
子峻媽咪

男爵府

原帖由 pigpigyy 於 09-5-17 21:38 發表

係未由開始結婚到現在都係咁架?

我地同居左4年..有左先結婚..
以前真係唔係咁架..
一原來真係會變架...
子峻媽咪

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

以前唔係咁..依家先係咁?幾時開始變架?

久唔久好似都見你開topic講你點唔開心

男爵府

原帖由 月希 於 09-5-17 21:59 發表
以前唔係咁..依家先係咁?幾時開始變架?

久唔久好似都見你開topic講你點唔開心

生左個仔之後佢就開始變啦..
可能我已經冇野做.冇收入啦..
佢開始大男人左...
好似我冇佢唔得..所以乜野都要靠佢
佢知我返唔到外家..我走又唔走得去邊
基本上我真係唔知走去邊..

係呀耐唔耐就出topic呻架啦
因為係呢度傾真係可以好舒服
至少得到認同囉...
子峻媽咪

珍珠宮

環保接龍勳章

雖然唔係想話教人分妻...不過,你老公真係好衰啊 ! 係我就真係忍唔到。

咁佢平時對個仔點架 ?

"好似我冇佢唔得..所以乜野都要靠佢
佢知我返唔到外家..我走又唔走得去邊" <-- 佢梗係知道反正你走唔到, 所以點會珍惜妳

別墅

你個c6真係大男人到死

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我隻c6都係咁衰, 佢比家用我可以話出糧啦, 出糧啦, 我話你當我係工人呀,工人唔會同你一齊訓, 佢竟然話, 有工人同人地訓架, 我都好鬼嬲....

男爵府

佢對個仔唔算好.亦唔算差.因為佢都唔係好理個仔
個仔由細都大好多野都我自己搞掂..
個仔亦唔跟佢架..就同爸爸去食早餐.我唔去.個仔都唔去
因為佢好惡架..個仔都好驚佢..不過個仔亦唔想爸爸走
佢曾經提出過離婚/就係因為個仔.所以冇離到..

係呀..佢真係睇死我走唔甩..冇左佢唔掂..
我唔係比佢睇死..冇左佢.我住邊呀..食咩呀..又要湊仔點搵食呀..點同個仔解釋呀..
我真係唔知點生活...我好驚呀...
子峻媽咪

大宅

是好衰! 好自私! 唔係男人!!!
我夠沒有外家返(是有=冇), 但我老公從未這樣對我, 佢知道如果佢咁對我我一定帶埋個仔走, 我都是housewife, 但我性格對男人是無理的我不會去遷就! 不尊重我的不會去遷就!
樓主個老公, 是我就真係忍唔到

男爵府

原帖由 77777 於 09-5-17 22:26 發表
我隻c6都係咁衰, 佢比家用我可以話出糧啦, 出糧啦, 我話你當我係工人呀,工人唔會同你一齊訓, 佢竟然話, 有工人同人地訓架, 我都好鬼嬲....

我死佬都係架..唔順佢.又話扣我人工架
不過我好d我唔駛同佢訓..我同個仔訓咋..
分床訓已經6年啦..習慣了....
所以我呢個工人唔駛陪老細訓呀..
子峻媽咪

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 峻峻媽 於 09-5-17 22:08 發表

生左個仔之後佢就開始變啦..
可能我已經冇野做.冇收入啦..
佢開始大男人左...
好似我冇佢唔得..所以乜野都要靠佢
佢知我返唔到外家..我走又唔走得去邊
基本上我真係唔知走去邊..

係呀耐唔耐就出topic呻架啦
因為 ...

即係你比佢睇死左...冇左佢...你就唔掂...
點解你會令到佢覺得佢可以睇死你?
你冇做野之後太就佢?

係丫..呻下有人認同..個心都好受d
不過長期係咁..唔係辦法喎

男爵府

原帖由 OJ=A 於 09-5-17 22:30 發表
是好衰! 好自私! 唔係男人!!!
我夠沒有外家返(是有=冇), 但我老公從未這樣對我, 佢知道如果佢咁對我我一定帶埋個仔走, 我都是housewife, 但我性格對男人是無理的我不會去遷就! 不尊重我的不會去遷就!
樓主個老公, 是 ...

我都好想帶個仔去走..
走去邊呀..個仔點呀.我點都唔會唔要個仔架.一定跟我
何況佢都唔會要個仔啦...
走講真係易...要做都唔知點做呀..
子峻媽咪

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你仔仔幾大, 佢如果大個d, 你可唔可以出來做野架?? 女人有經濟能力會好D, D男人係好衰架.....

原帖由 峻峻媽 於 09-5-17 22:31 發表

我死佬都係架..唔順佢.又話扣我人工架
不過我好d我唔駛同佢訓..我同個仔訓咋..
分床訓已經6年啦..習慣了....
所以我呢個工人唔駛陪老細訓呀..

首頁

尾頁

跳至