跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

真係好開心呀!
古唔到阿仔唔驚,越行越出,仲想thing開我隻手添,大膽.

王國會長

王國會長

Jojo ee,

會唔會搞番個平日既陽光與海灘呀?星期六、日超超超多人呀!帶住個B好唔方便呀,又驚佢冷親,所以做咩都要快快快.....

不如搞番個平日既, 好唔好呢?

男爵府

原帖由 doswong 於 09-5-18 14:32 發表
Jojo ee,

會唔會搞番個平日既陽光與海灘呀?星期六、日超超超多人呀!帶住個B好唔方便呀,又驚佢冷親,所以做咩都要快快快.....

不如搞番個平日既, 好唔好呢? ...

我無所謂...我老公放平日又得...不過好多baba要返工,有d難度...Book車要有一定既人数架...
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

男爵府

原帖由 sqq321 於 09-5-18 14:30 發表
真係好開心呀!
古唔到阿仔唔驚,越行越出,仲想thing開我隻手添,大膽.

係aR~~我見到你個仔勁開心aR~~

[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

洋房

我係路過. 睇到d bb真係玩得好開心!
我都係0803媽咪!

大宅

jojo ee

下次搵個weekend 再攪預埋謙謙呀!!
歡迎入嚟呢到探吓謙謙, 做個 Blog 友
http://hk.myblog.yahoo.com/cecilau0919

大宅

我都miss 左呢次機會, 雖然遠係遠左d, 但係同咁多bb 一齊去沙灘玩, 真係會好開心, 恩恩好鍾意 tat 水

大宅

你哋就好啦! 玩得咁開心, 其實我不知幾想join, 最衰c6果日要做野, 冇人車我同天天去!

不過, 5點幾佢返到黎, 我哋一齊落clubhouse泳池玩水!

大宅

jo jo ee 下次預埋我得唔得呀 ?

大宅

見到你o地好開心呀, 大清我O地都成日去架, 屋企樓下已有小巴直入喇, 平日我都成日想自己同文文去(唔駛下下等埋DADDY放假), 所以如果下次攪weekday或weekend都預埋我吖.

不過文文超驚沙沙, 希望佢快d克服到啦.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

jojo, 下次搞港島泳灘得吾得呀

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你好衰, post d 相咁正, 搞到我好想好想要.... ......你帶我去玩

洋房

it's lot of fun.

I would like to join next time,too.

大宅

jojo ee,

我地超級想去呀!!!! 講都講咗成個月啦!!! 下次不論香港or大清, 只要搭都車嘅唔該預埋我同排骨仔(謙謙而家瘦都變咗排骨仔)嘞.

大宅

原帖由 jo@pong 於 09-5-18 14:22 發表

阿Chris個老公都係放低左佢地走左去第二度等...好似玩完先叫返佢泥接架~~
阿Chirs個老公真係超級好老公~~(我不是話你老公吾好...不要誤会... ) ...

你老公都好好啦!!....

不過是次活動超好玩.... 請多多安排!!

大宅

c6當日有諗到咁做ga!不過佢驚佢老豆之ma!我已經鄭重同佢講明,以後所有假期 or 約咗你嘅日子,都唔可以同我62有任何接觸!否則我c6死梗!

原帖由 jo@pong 於 09-5-18 14:22 發表

阿Chris個老公都係放低左佢地走左去第二度等...好似玩完先叫返佢泥接架~~
阿Chirs個老公真係超級好老公~~(我不是話你老公吾好...不要誤会... ) ...
hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

大宅

原帖由 灝灝B 於 09-5-19 01:17 發表
c6當日有諗到咁做ga!不過佢驚佢老豆之ma!我已經鄭重同佢講明,以後所有假期 or 約咗你嘅日子,都唔可以同我62有任何接觸!否則我c6死梗!

...

我好同情你見到人地有得玩,自己去到就偏偏玩唔到個種無奈心情!!邱公有佢難做既地方,唔好成日同佢開片啦! 有過今次慘痛教訓,我諗佢下次都識得點做架喇!! 來日方長嘛!!! 下次大隻妹同你一齊去丫

別墅

I will take day off on 29 May 09 and planning to go to beach w/ my son. Would you mind telling me what I have to bring and pay attendion for the baby such as which brand of sun bath oil is better?

男爵府

所有報左名既朋友仔已被記録在案,如果再約的話,我会記得打比邊個先~~

男爵府

原帖由 smartbabyxp 於 09-5-19 13:10 發表
I will take day off on 29 May 09 and planning to go to beach w/ my son. Would you mind telling me what I have to bring and pay attendion for the baby such as which brand of sun bath oil is better?

大Towel+1~2pcs 細既Towels...1~2枝水必要時用來洗口洗眼。
suNBaTH 無特別留意,求其買。我買左枝sWIMming用既Sunbath $65。
玩得開心D LA~~去邊個bEACH??

首頁

尾頁

跳至