時政擂台

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

sukihazuki 發表於 19-11-15 17:55
其實我都唔知自己咩立場,反暴徒,但又唔想警察濫權失控,唯一知道就係討厭林鄭,修唔修例無所謂,企開中立 ...

同你一樣,不過我係反修例,但條例都banned....
好唔想見到香港咁亂,唔想見自己人互相殘殺。好唔想見到班白痴睇圖作文,本末倒置。
想話中立,但原來唔可以,唔可以話兩邊都有錯,唯有走向藍啦。

Lee123456789    發表於 19-11-16 20:52
謙仔媽咪    發表於 19-11-16 12:16
Tobbyy    發表於 19-11-16 09:39

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

wai4919 發表於 19-11-15 22:39
真心想問,香港出面咁多破壞,誰搞成。仲要屈警方扮嗎?

個別警員有犯法,個別處理,以前都有警員犯法, ...

你好有趣,竟然真心想問我!?我幾時有屈警方扮呀?

瑪瑙宮

wai4919 發表於 19-11-15 22:47
我有話你屈嗎?我講咁黃人,你不是,就不是話你。

咁你quote 我,又寫住真心想問,好難唔令人誤會你問緊我喎

瑪瑙宮

wai4919 發表於 19-11-15 23:04
同一條問題,問唔同人有唔同回應,討論區就係可以這樣,為什麼你冇做,你覺得我話你呢?我冇講你屈?
其實 ...

唔係問我真係唔洗quote 我黎真心想問喎。

我從來都唔信一d 看圖作文既故事,睇到張相話警察陀住支槍扮暴徒放火果d 簡直係笑話啦,要扮暴徒會比你地影到陀住支槍?信果d 真係好白痴。

首頁

尾頁

跳至