夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

原帖由 yoyotown 於 09-5-21 23:35 發表
HI. 我已經睇左少少POST. 有點兒明白..
但我唔知成件事真實係點. 因我自己都比男人D人在BK 裡POST 野. 但內容全都唔係事實..

但我睇左咁耐. 個人都覺得應該係真既.

照你咁講. 你都付出左好多喎...而你男人D人..真 ...

我講既都係事實, c6真係有講過d好過份既說話. 當然, 係我自己既主觀既感受, c6夠話佢已經就晒我, 對我好好啦. 可能, 屋企人覺得我唔係人, 要個仔/細佬做家務, 又要幫手湊b, 個老婆又唔聽話...

所以咪嚟呻吓, 睇下大家覺得我係咪好衰... 要求好高囉? 唔係的話, 有人支持下都好...

珍珠宮

原帖由 yoyotown 於 09-5-21 23:35 發表
你老公已習慣左用咁既方法對你..

呢個我讚成.

一有咩事, 佢就喝咗我先, 我唔即時做到, 佢就開始發神經. 過後又無事. 當然我唔會鐘意咁樣, 真係就咁離婚? 又好似未駛住喎.

佢走咗出去果幾次, 開頭真係好傍徨, 第2次, 第3次, 已經習慣咗, 我當佢訓練緊我, 上1次, 我已經無好大反應, 佢返嚟, 我都無問過佢去咗打機定返去佢呀媽屋企, 亦唔會揾佢.

再有下次都唔會理佢返唔返嚟. 倒番轉, 而家佢話我唔理佢添. 保持距離好d.

複式洋房

原帖由 KiuShaBB 於 09-5-22 17:16 發表

呢個我讚成.

一有咩事, 佢就喝咗我先, 我唔即時做到, 佢就開始發神經. 過後又無事. 當然我唔會鐘意咁樣, 真係就咁離婚? 又好似未駛住喎.

佢走咗出去果幾次, 開頭真係好傍徨, 第2次, 第3次, 已經習慣咗, 我當佢訓 ...

我睇晒你全部D POST, 我覺得你係一個偉大媽咪,
為左兩個小朋友咁樣忍受一個咁衰既人不停精神虐待你,
我爸爸都係一個好衰既人, 衰到..我媽咪話我果時出細佢生得, 我爸爸都照訓叫佢自己去醫院, 平時仲成日係HOME鬧神鬧鬼,我媽咪為左我地有一個幸福家庭一直都忍佢, 到我十幾歲既時候就終於同LE個衰人分開左, 分開之後我媽咪過得好開心, 終於解脫了, 最開心係有我幾個仔女錫佢。因為我地知道媽咪有幾慘, 你將來D仔女都會好似我地咁好錫好錫自己媽咪架你咁偉大, 妳的付出佢地一定知道架!加油!我支持妳!

首頁

尾頁

跳至