時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

hellopatrick 發表於 19-11-23 17:44
我都係學生呀

學生入BK 叫JM 宣傳TG訊息?黃屍大把黑金養肥你哋大小曱甴, 黃屍文宣價份糧好過幫人補習, 所以你哋幾賤幾厚面皮都要賴死留係BK 寫下「知道」、 「 」。

禁止訪問

大宅

treebear 發表於 19-11-23 18:05
學生入BK 叫JM 宣傳TG訊息?黃屍大把黑金養肥你哋大小曱甴, 黃屍文宣價份糧好過幫人補習, 所以你哋幾賤幾 ...

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
你哋又娛樂咗我一日,真心

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

ngokwan 發表於 19-11-21 18:07
沒有暴徒,沒有TG

x 2

這兩天平靜完全沒有TG、都是死人暴徒掟汽油彈、警察才需要放催淚彈 ~

唔放催淚彈、不如用實彈~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

hellopatrick 發表於 19-11-23 19:02
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
你哋又娛樂咗我一日,真心
...

曱甴Patrick無膽做黑衣上前線, BK做下文宣坐下打幾隻字有錢收梗開心。我哋都開心,因為你隻曱甴所以回覆「有幾低水平賤格無恥」就反映俾大家JM知黃屍有幾賤格無賤!大家團結D、增加漠視你TG垃圾文宣嘅原意。

大宅

hellopatrick 發表於 19-11-22 20:20
TG已在空氣中,你仲掛住昨晚!!!!!人蠢無藥醫rh
...

原來咁危險,記得唔好出街!不過我又聽講TG專毒曱甴,咁就慘囉!你點算啊,蔭公

首頁

尾頁

跳至